Hur till Mount Harley kåpor

Lägga till en snabb-löstagbar kåpa till en Harley-Davidson Heritage Softail, Road King och andra Harley modeller motorcykel möjliggör en snabb omvandling från kryssaren till byrå. Kåpor finns med eller utan stereoanläggningar och perfekt för långa resor, som erbjuder mer skydd än en vindruta ensam. Saker du behöver
insexnyckel
Hylsnyckelsats
Loctite
Visa fler instruktioner
1

bort de fyra gummibussningar från aktiemarknaden vindrutan - håller pannlampan ordentligt. Ställ in vindrutan åt sidan. Skruva åtta rostfria bussningar på pinnbultarna. Fäst bakre strålkastare montering på plats. Sätt tillbaka skruvarna med Loctite. Dra åt skruvarna med hylsnyckel tills tight. Lossa skruvarna tillbaka ungefär två varv för att lämna ett utrymme för den inre kåpan.
2

Placera spackling i utrymmet mellan de nedre distans halvor. Placera det tills toppositionerna passa in de bästa distanser. Skjut kåpan på plats för att passa in i spåren på fästet. Dra åt de fyra muttrarna som håller den på plats.
3

För en kåpa med en stereo, dra ur nätsladden under bensintanken till batteriet. Sladden ska vara slack, men inte för löst. Koppla den blå kabeln till den positiva polen på batteriet. Anslut den bruna tråden till orange och vit-randiga tråd. Anslut den gröna och gula ledningen till den negativa batteripolen.
4

Placera vindrutan och tråden en bricka och vindrutan skruv från utsidan av vindrutan. Doppa en fläck av Loctite in kromade ekollon nötter. Placera en bricka på insidan dubbar för spackling. Skruva på Acorn nötter tills de är tät. Dra åt muttrarna till kåpan tillverkarens specifikationer.
5

När den yttre kåpan kommer tillbaka från målaren, ansluta sig till den inre kåpan. Applicera Loctite till var och en av skruvarna som Bolt två delarna. Dra åt skruvarna till kåpan tillverkarens specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110611.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.