Hur man kalibrerar en Harley Hastighetsmätare

Harley-Davidson är en ledande amerikansk motorcykeltillverkare, företaget grundades i Milwaukee, Wisconsin, i början av 1900. Känd för det är låg-sittande design och det är fränare muller, är den tunga motorcykeln avsedd för mid-speed cruising. Harley-Davidson Företaget har en stor och entusiastisk kundbas, och är en av de bäst säljande motorcykel varumärkena i landet. Saker du behöver
spetstång
skruvmejsel
Hastighetsmätare drevet
Visa fler instruktioner
1

Testa din hastighetsmätare genom att köra förbi laser radar- skärmar med en synlig avläsning. Dessa skärmar är ofta belägna i högtrafikerade bostadsområden eller skoldistrikt. Ta reda på om din hastighetsmätare läsning är korrekt eller felaktig.
2

Besök eller ring din lokala Harley-Davidson återförsäljare, och ge företrädaren till motorcykelns modell information. Företaget bär oftast rätt redskap hastighetsmätarskruven att kalibrera din Harley
3

bort hastighetsmätaren frontplatta med en skruvmejsel. Ta hastighetsmätaren från bostaden i Harley streck. Använd spetstång för att ta bort spärren. Ta ut den trasiga hastighetsmätarskruven-gear, och ställ den åt sidan.
4

Placera den nya hastighetsmätaren drivhjulet i hastighetsmätaren bostäder. Sätt tillbaka klämman, placera hastighetsmätaren bostad-enhet tillbaka i Harley streck och installera frontplattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110596.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.