Hur man byter den bakre drivrem på indiska Motorcycles

Varje indisk motorcykel är olika och så är processen för att få tillgång till drivremmen. På vissa indiska modeller avgasrören kommer att behöva tas bort från motorn för att komma till axelmuttrarna och bult och på andra modeller du kommer att behöva ta bort sadelväskor. Den enda del av denna process som kommer att vara samma kommer att ta bort bakhjulet och drivrem. Alla erfarna indiska motorcykel ägare kommer att kunna slutföra detta arbete med rätt verktyg. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Wrench
Gummiklubba
Ny drivrem
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Park Indiska på plan mark och låta avgasrören svalna om din cykel behöver rören avlägsnas. Lyft cykeln från marken med hjälp av motorcykeln hissen. Ta bort skruvarna som håller fast rören till motorblocket och skjut dem i ramen. Tag av axelmutter från axeln med Ratchet och uttag.
2

Knacka ut axelbulten utanför centrum av axeln med hjälp av klubba. Skjut bakhjulet mot motorn och skjut drivremmen utanför drevet. Tag bort täckplåten på den sida av motorn som täcker drivremmen med harskramla och ingångar set. Lyft av drivremmen
3

Skjut den nya drivremmen på kedjehjulet på sidan av motorn och bakhjulen drev. Byt ut axelbulten till mitten av det bakre hjulet och drar bakhjulet tillbaka bort från motorn. Sätt tillbaka och dra åt axelmuttern.
4

Dra bakhjulet tillbaka som du helt åt axelmuttern att säkra bakhjulet på plats. Drivremmen ska dras till den spänning specifikationen för just den indiska motorcykeln. Kontrollera att bakhjulet är helt centrerad på axeln innan du drar åt axelmuttern helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107224.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.