Hur du köper en Bonzai Scooter

Den Bonzai scooter är en japansk-made gasdrivna skoter som kör på tre hjul. Det anses vara en terränggående fordon (ATV). Skotern drivs som som vanligt fordon i Japan och kan nå hastigheter på upp till 90 miles per timme. Eftersom denna scooter anses vara en sällsynt typ av moped, kan det vara svårt att hitta på din lokala skoter marknaden. Instruktioner
1

Gå till Motor Scooter Shopper hemsida för att hitta lokala återförsäljare skoter (se Resurser). Klicka på ditt tillstånd och du kommer att se en lista över återförsäljare i ditt tillstånd. Ring närmaste återförsäljare och fråga om de har Bonzai skotrar tillgängliga eller om de känner till andra lokala platser som har något på lager.
2

Gå till eBay för att leta efter Bonzai skotrar som ofta kostar mindre än vad återförsäljarna begär. Genom eBay, bör du kunna kontakta ägaren med alla frågor du har om skotern. Addera 3

Bestäm garantier tillgängliga för Bonzai skoter du har hittat. Det kommer att bli svårare att hitta en garanti med en begagnad skoter. Kontrollera att skotern har minst en sex-månaders garanti så att du kan få reservdelar och reparationer om du stöter på några problem.
4

återförsäljare Sök på nätet och använd rekommenderad online-återförsäljare länkar från Motor Scooter Shopper webbplats (se Resurser). Försök att hitta en affär på en av de webbplatser som erbjuder fri frakt.
5

överväga att titta på lokala och Internet-baserade ATV återförsäljare eftersom Bonzai scooter anses också en ATV. Dealern ATV webbplats är en sådan resurs (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106425.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.