Hur värdera en specialbyggd motorcykel

Du vill köpa en specialbyggd motorcykel, men du är inte säker på hur mycket att spendera. Du har inget emot att betala för specialiserade arbete så länge du inte blir överladdade. Använd dessa tips för att bedöma en specialbyggd motorcykel. Instruktioner
en

Beräkna mängden tid byggaren tillbringade anpassa cykeln. Ju mer detaljer och tid som gick in i cykeln, kommer den högre kostnaden bli.
2

fastställa kostnaden för de material som används i sulkyn. Ta reda på om skaparen använt några speciella tjänster för att bygga cykeln. Du kan förvänta dig att betala mer för en cykel om experter hjälpt till att utforma eller bygga cykeln.
3

Kontrollera cykeln mot andra liknande motorcyklar. Du kommer att betala mer för en cykel som är unik på något sätt. Vissa cyklar kostar mer eftersom de är sällsynta och ville av samlare.
4

reda på om några specifika delar av cykeln var skräddarsytt. Titta på konsolerna, fälgar och täcker. Ditt pris kommer att öka om dessa delar är skräddarsydda.
5

Titta på mängden krom formgivaren används för att skapa cykeln. Priset kommer att ändras beroende på hur mycket krom används. Kontrollera täcker, tillbehör och hårdvara.
6

uppmärksamma de lack. Cykeln kommer att kosta mer om det var specialanpassade målade eller retuscherade. Titta på dekaler och designer vid beräkning av kostnaden. Du kommer att betala mer om målningen görs av en expert.
7

Fråga om cykelns motor. Titta på motortyp och storlek. Du kommer att betala olika priser beroende på storlek, fabrikat och motoreffekten.
8

reda på vem som gjorde cykeln. Du kommer att betala mindre för en cykel byggd i hemmet av en nybörjare. Cyklar byggda av specialister som Orange County Choppers och indiska Larry är värda mycket pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106187.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.