Hur du ändrar packboxläckage på en Dirt Bike

De packboxläckage på din smuts cykeln ligger på de två metallstänger som håller framdäcket på ramen. De framgaffel på din smuts cykeln låta din framdäcket att studsa upp och ner medan du cyklar över gupp på leden. Varje gång dessa gafflar lider skada eller läckage, ska du byta tätningen. Detta kommer att hjälpa till att hålla framgafflar fungerar. Saker du behöver
Tänger Wrench
platt skruvmejsel
New gaffeltätning
Visa fler instruktioner
1

Placera dirt bike på en motorcykeln står att få framdäcket från marken. Ta det främre däcket genom att ta bort axelbulten med skiftnyckel.
2

Koppla framgaffeln från anslutningen på styret med hjälp av skiftnyckel. Skjut framgaffeln ur huset och bort från smuts cykel.
3

Placera framgaffeln botten nedåt i ett uppsamlingskärl. Använd tång för att ta bort avloppet muttern i slutet av framgaffeln och låt gaffeln rinna i pannan.
4

Demontera gaffeln plats i mitten av gaffeln med platt skruvmejsel. Skjut den gamla tätningen från gaffeln.
5

Skjut nya gaffeltätning på gaffeln och tryck den nya tätningen på plats. Återgå framgaffeln på ramen av smuts cykel. Säkra framgaffeln på ramen med hjälp av låsmuttern på anslutningen vid styret. Sätt tillbaka däcket på gafflarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106747.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.