KURYAKYN ISO-Grips Installation

KURYAKYN ISO-Grips har en viss stil som bara inte finns i andra tillverkares handgrepp. ISO-Grips är utformade för att matcha styling finns i KURYAKYN övriga produkter, inklusive spakar och pinnar fot. Installationen är ganska enkelt för de flesta motorcyklar, med undantag av uppvärmda handtag, vilket kräver att du installerar ledningar till motorcykelns batteri. Annars kan greppet installationen åstadkommas med användning av enkla handverktyg. Saker du behöver
Torx skiftnycklar
Hex skiftnycklar
Blocknycklar
brukskniv 100-slippapper
Aceton
ren trasa
Visa fler instruktioner
Throttle side
1

Lokalisera de två gummi justeringar gasvajern på den inre sidan av styret och rulla dem tillbaka mot mitten av styret. De är knutna till metallrör som går från undersidan av motorcykeln på /av-knapp. Använd Blocknycklar att lossa justeringsmuttrarna.
2

Använd en Torx eller insexnyckel för att separera på /av-knapp bostäder. För att spara tid, göra samma sak med blinkers bostäder på kopplingen på styret.
3

Avlägsna mässing hylsan från gaspedalen ärmen, var noga med att undvika att förlora hylsan.
4

Slip greppet lager gasen bort av styret, och sedan installera ISO grepp i dess ställe. Återmontera brytarhuset i motsatt ordning som du isär det.
5

Justera gasvajern genom att dra åt justermuttrarna som lossades i det första steget.
Throttle Boss Justering
6

Lokalisera och lossa de fyra insexskruvarna i slutet av gashandtaget som du just installerat.
7

Vrid greppet i den önskade kosmetiska ställning.
8

Dra åt de fyra insexskruvarna som du lossnade. Addera kopplingshandtag
9

Dra kopplingen resan bort av styrstång. Om motorcykeln inte använda metall grepp, men använder gummi, använd brukskniv att skära gummihandtaget off på styret
10

Avlägsna eventuellt lim som kan vara på styret med 100. - sandpapper. Efter detta, rengör ytan med aceton på en ren trasa, är extremt noga med att inte låta den kemiska att komma i kontakt med motorcykelns färg.
11

Pressa medföljande tub lim i ISO -Grip, och skjut sedan greppet över styret med en vridande rörelse för att arbeta in det i läge. Sluta inte flytta, eller limmet kommer in och greppet kan inte flyttas. Den ungefärliga torktid för limmet är sex sekunder.
12

Kläm greppet att helt ställa limmet och håll den i 15 sekunder. Efter detta, sätt ihop turn bostäder signalomkastaren att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111080.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.