Så ändrar bromsarna på en Yamaha Kodiak

De betingelser som råder på en off-road razzia kan arbeta Yamaha Kodiak ATV bromsar ganska hårt, även när du reser i långsam takt, bär maskinens bromsbelägg bort snabbt. Om de lämnas därhän, kan bromsbeläggen slits ner till sina metallplattor uppbackning, förhindrar att bromsarna fungerar korrekt och ökar risken för skada rotorerna metall broms. Saker du behöver Kundservice jack
14 och 17 mm hylsor
Hylsnyckel
5 mm insexnyckel
Bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Ställ ATV parkeringsbromsen, med växelspaken på vänster sida av ATV.
2

Lossa muttrarna på båda framhjulen, med en 17 nyckel mm hylsa och en lång -hanteras hylsnyckel. Lyft framhjulen från marken, med hjälp av en tjänst jack.
3

Skruva framhjulen "hjulmuttrarna helt och dra hjulen från framaxeln navet.

4

Nå runt höger broms rotor och skruva bromsok bultar, med hjälp av en 14 mm hylsa och en hylsnyckel. Skjut bromsok från bromsskivan.
5

Lossa bromsbelägg stiften från baksidan av bromsok, med hjälp av en 5 mm insexnyckel. Dra bromsbelägg ut bromsoket.
6

Separera de slitna bromsbelägg från innehavaren våren. Placera en ny uppsättning bromsbelägg runt hållaren våren och infoga dem i bromsoket.
7

Sätt i stiften bromsbelägg genom hålen i ändarna på bromsbeläggen. Skruva stiften i bromsoket, med hjälp av en 5 mm insexnyckel.
8

Skjut bromsok på bromsskivan. Bolt bromsok på framaxeln navet, med användning av en 14 mm hylsa och en hylsnyckel.
9

Byt vänster bromsok s bromsbelägg, enligt den metod som visas ovan. Sätt tillbaka hjulen och dra åt muttrarna, med hjälp av en 17 mm hylsa och en hylsnyckel. Sänk framhjulen mot marken och ta bort tjänsten jack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108418.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.