Hur sänka en Kawasaki ZX6R

Åka motorcykel är ett mycket roligt, och för många entusiaster, ridning större och snabbare cyklar som de förbättrar sin ridning färdigheter bidrar till det roliga. Tyvärr har många av de mer kraftfulla cyklarna har sitthöjder som gör dem svåra (om inte omöjligt) för personer med en kortare innersöm att säkert hantera. Lyckligtvis kan ryttare sänka vissa motorcyklar nog att även om föraren inte kan platt-fot cykeln, kan hon åtminstone få en fot ner. Den Kawasaki ZX6R är en sådan cykel. Saker du behöver
Motorcykel stativ
Ordet jack
Sänkning länkar
4 mm insexnyckel
14 mm hylsa
17 mm hylsa
Wrench
Show Fler Instruktioner
1

ställa cykeln på stativet och ta bort de nedre kåpor. De nedre kåpor kräver en 4 mm insexnyckel för att ta bort de sex skruvar som håller kåporna till den nedre delen på cykeln.
2

Lossa muttrarna som håller lager länkar. Försök inte att ta bort länkarna eller bultarna som håller länkarna på plats ännu.
3

Placera golvet jack under cykelramen och lyft försiktigt tills du har tagit bort spänningen på stötdämpare. Gå inte för långt eller du kommer att lyfta cykeln ur stativet (orsakar det att falla), men du måste gå tillräckligt långt att den bakre stötdämparen har ingen belastning på den.
4

Ta bort den övre muttern och dra bulten ut. Om bulten känns stram, sänk domkraften aning och försök igen. Gör små justeringar i höjden på uttaget tills bulten glider ut utan att du behöver utöva en hel del kraft på det. När den översta bulten kommer ut, ska den nedre bulten också komma ut ganska lätt.
5

Installera sänkande länkar. Börja med den övre bulten. Placera muttern på, men låt det bara fingrarna. Sänk domkraften tills cykeln komprimerar nog så att de nedre bulthålen på länkar radas upp med hålen på cykelns swing arm pivot. Montera nedre bulten och finger åt för att skruva dit liksom. Sänk och ta bort domkraften, dra sedan åt muttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109915.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.