Hur Fastsurrning en Harley till en Trailer

Placera en motorcykel på ett släp är inte svårt, men rätt rutiner och utrustning måste användas för att förhindra skador på motorcykeln och skada för användaren. Tekniker är liknande, även om släpets stilar och typer kan variera, och individer tenderar att utveckla sina egna metoder. När en teknik har lärt och förstått, kan det göras av en person på bara några minuter. Korrekt beredning av släpet är ett måste. Saker du behöver
4 spärrkonsol spännband
1 hjulkloss med kort rem
Visa fler instruktioner
1

Kolla trailern för permanent tie-down platser. Hitta två på framsidan och två på baksidan. Ha permanent tie-down hakar professionellt installerad på släpet om ingen existerar.
2

Lägg ut en justerbar ratcheting tie-down rem på vardera fram fästen med bifogade krokarna. Justera dem så att de är ungefär tillräckligt lång för att nå styret på motorcykeln. Placera dem där spärrning skadereglerare kommer att vara i området för styret och lättillgängligt dras åt eller lossas. Addera 3

Lay banden där de lätt kan nås, men inte i sätt av motorcykeln när den rullas på trailer. Rulla upp motorcykeln på släpet. Placera framdäcket mot framsidan av släpvagnen eller in framhjulet chock område om släpvagnen har en.
4

Använd cykelställ för att hålla motorcykeln upp om du inte kan nå banden medan du håller motorcykel. Placera hakarna på båda remmarna över styret. Sätt en på varje sida utan att korsa dem och utan att binda eller nyper några kablar. Dra åt båda remmarna med hjälp av spärrning justerare tills motorcykeln kommer att stå av sig själv utan att använda cykelställ. Höj cykelställ.
5

Placera klossen bakom bakhjulet och skruva fast den på däcket med sitt kort rem. Placera ett tie-down rem krok på vardera baksida motorcykeln till en så hög poäng som möjligt. Detta är vanligtvis på den bakre delen av ramen bakom sätet. Placera den andra änden till den bakre tie-down-läge på släpvagnen. Gör samma sak på den andra sidan av den bakre delen av motorcykeln.
6

Justera de främre remmarna en i taget tills framgafflar förkorta eller komprimera. Justera de bakre chock och bak spännband tills de är täta. Kontrollera att motorcykeln inte lutar åt något håll. Justera remmarna som behövs tills motorcykeln är helt vertikal och inga remmar är löst.
7

Försök att gunga motorcykeln fram och tillbaka och driva upp och ner på det tills du är säker på att ingen av banden skall lossa själva. Stäng av gasen petcock och se till att tanklocket är på tight. Säkra alla långa ändar banden som är löst genom att knyta dem till sig själva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107772.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.