LED Motorcykel FAQ

LED-belysning är mer energieffektiva , ljusare och ståtar med några extra funktioner som gör det till ett överlägset val jämfört med konventionell belysning metoder . På grund av denna höga nivå av prestanda , har många gata cykelentusiaster beslutat att göra övergången till LED . LED Fördelar

lampor tänds ungefär 20 procent snabbare än vanliga glödlampor . Detta ger en säkrare resa direkt efter start och ger mer reaktionstid för både ryttare och annalkande fordon .
Load Equalizer

Bromsljus inte lastberoende så LED- bromsljus kommer inte att kräva en belastning equalizer . Dock behöver du en last equalizer för blinkers eftersom de är lastberoende . LED drar mindre ström , så utan en last equalizer cykeln kommer att tänka signalen ljuset brunnit ut och det kommer att orsaka streck blinker att blinka snabbare .
Glödlampa vs Cluster < br >

LED-lampor är mycket riktad , och deras ljusstrålar inte divergerar . Av säkerhetsskäl ett kluster är bättre så att du kan göra ljuset mer intensivt samt flera riktningar . Detta kommer att tillåta förare från alla håll för att se dina signaler tydligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110645.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.