Så monterar fotpinnar

Om du byter ut en uppsättning av skadade fotpinnar eller tillhandahålla en plats för din favorit ridning kompis fötter, kan en bra uppsättning fotpinnar förbättra din kontroll över maskinen och lägga till i åtnjutande av ridning din motorcykel. Fotpinnar komma som antingen direkta ersättare för pinnarna lager fot eller som Rammonterat tillbehör pinnar. Montering av fotpinnar på en motorcykel är en ganska enkel uppgift som ofta kan göras med endast ett fåtal verktyg. Tillåt minst 30 minuter för att slutföra detta projekt. Saker du behöver
Tänger
ersätter Fotpinnar
Sprint
Hylsnyckel och uttag
Rammonterat Fotpinnar
Visa fler instruktioner
direkt ersättning Fot Pegs
en

Tag bort låsringen eller saxpinnen från botten av den fotpinnen s svängtapp. Dra låsringen bort av stiftet med en tång. Avlägsna en saxsprint med en tång, uträtning tappen ben innan du drar saxsprinten ur ledtappen.
2

Tryck svängtappen ut ur fotpinnen och fotpinnen fästet. Ta bort fotpinnen från sitt fäste. Ta bort eventuella distanser, brickor eller fjädrar från basen av fotpinnen.
3

Placera distanser, brickor eller fjädrar runt basen av nya fotpinnen. Sätt foten tappen i det fotpinnen fästet.
4

Skjut tapp i fotpinnen och dess fäste. Säkra spårtappen till fotpinnen med stiftets låsringen eller en ny saxpinne. Tryck låsringen på spåret skuren i stiftets spets tills den klickar på plats. Sätt en saxsprint i hålet på spetsen hos ledtappen. Böj båda av saxsprinten ben runt svängtappen med en tång för att säkra svängtappen.
5

Montera motsatta peg sida fot enligt samma förfarande.
Frame -mMounted tillbehör Pegs
6

Välj en lämplig plats för en motorcykelns ram för att montera fotpinnar. Detta område måste vara tillverkade av stålrör. Se till att montera fotpinnar i detta läge inte kommer att störa motorcykelns bakhjul, suspension eller avgaser.
7

Ta bort låsmuttern från fotpinnen s monteringsbulten med en hylsnyckel. Dra metallfäste slingor av av fotpinnen s bult. Ta bort de konformade metall distanser från öglorna.
8

Skjut montering slingor på ramen. Placering av monteringsbulten s hål ovanför den rörformiga sektionen av ramen.
9

Sätt i fotpinnen s monteringsbulten genom bulten hålet på ena sidan av monteringsdelen slingan. Slip en kon-formad metall spacer på monteringsbulten på båda sidor hos monteringshöljet slingan. Skjut bulten helt genom fästband. Skruva fast låsmuttern på monteringsbulten och dra åt den med en hylsnyckel.
10

Dra fotpinnen försiktigt för att säkerställa att den är ordentligt fastsatt mot ramröret. Dra åt fästskruven s låsmuttern med en hylsnyckel om fotpinnen rör på något sätt.
11

Montera motsatta peg sidan foten på samma sätt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107482.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.