Rengöring av en förgasare på en Kawasaki KE100

upprätthålla en ren förgasare är mycket viktigt för en Kawasaki KE100. En smutsig förgasare kommer att leda till din KE100 är mycket starkare än det behöver vara. Om det finns en massiv ansamling av smuts då du kanske upptäcker att din KE100 inte startar. Rengöring av förgasare är en ganska enkel process, som inte bör ta för lång tid att slutföra. Saker du behöver
Förgasare rengöringsvätska
tandborste
Skruvmejsel
Två trasor
Visa fler instruktioner
1

Skruva ur de två skruvarna på vardera sida av sitsen med en skruvmejsel och ta bort den från KE100. Detta kommer att ge dig full tillgång till KE100 förgasaren ovanifrån och från sidan.
2

Skrubba hela KE100 förgasaren med tandborste för att avlägsna smuts och fett. En tandborste fungerar bra eftersom det kan passa i en hel del av de små sprickor i förgasaren. Addera 3

Lossa de fyra skruvarna som håller KE100 förgasaren skål och placera skålen och de fyra skruvarna åt sidan. Detta kommer att ge dig tillgång till insidan av förgasaren.
4

Skrubba insidan av förgasaren med tandborsten.
5

Häll en liten mängd förgasare renare och skrubba KE100 förgasaren skål. Detta innebär att skura både utsidan och insidan av KE100 förgasaren. Det är vanligt att förgasaren skålar för att bygga upp en massa smuts, så det kan ta en bit av fysiskt våld för att ta bort all smuts.
6

Häll lite förgasare renare på en ren trasa och polera ut några bitar av smuts inte avlägsnas från förgasaren utvändigt.
7

Sätt tillbaka KE100 förgasaren skål och sits. Du bör nu ha en ren och fullt fungerande KE100 förgasare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108707.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.