Hur Wire Driving Lights till en Roadstar

Extraljus kraftigt accent utseendet på Yamaha Roadstar. De ökar också mörkerseende och göra dig mer synlig för andra fordon både dag och natt. Det finns många typer av körning ljus kit gjorda för Roadstar, tillgänglig från både Yamaha och eftermarknaden tillverkare. Det finns två olika sätt att koppla Extraljus, och ett par enkla metoder. Stegen för alla satser är i princip samma, men om det finns någon tvekan, konsultera anvisningarna som medföljer satsen. Saker du behöver
grundläggande handverktyg News: Test ljus eller multimeter
Kopplingsschema (finns i reparationshandboken) katalog kabelanslutningar eller lödkolv
eltejp eller värme krympa Relay slang
(ofta försedda med kit) katalog eltejp
Visa fler instruktioner
1

bort strålkastaren från strålkastaren hinken. Koppla lampan och ställ åt sidan. Leta upp den tråden du vill köra ström till lampor från. Yamaha har extra kablar som redan är smält och förberedda för Yamaha ljus kit i strålkastaren hinken. Lokalisera dessa ledningar eller annan het tråd som drivs när nyckeln är på. Alternativa värmetrådar kan lokaliseras med hjälp av diagrammet fordonets ledningar, eller använda ett test ljus eller multimeter.
2 Använd ett relä för att förhindra att din ljusomkopplare från brinnande ut, speciellt med högre lampor strömstyrka halogenlampor.

Anslut strömkabeln till ett relä. Alla anslutningar kan göras med antingen trådanslutningsdon, eller genom lödning tråden i den befintliga tråden med en lödkolv. Täck alltid alla anslutningar med eltejp eller krympslang. Reläet och kontakterna är ofta försedda med ljus kit. Anslut denna kabel till 12 volt i terminal - märkt 30 eller 51. Anslut plint 85 till en bra jord, oftast en skruv på insidan av strålkastarens hinken.
3

Anslut strömkabeln från Extraljus själva till 12 volt ut plint (87) i reläet. Anslut jordledningen från Extraljus till en bra jord. Du kan använda samma jord som du jordat reläet på.
4

Anslut relä trigger terminal (86) till omkopplaren antingen på ljuset bar, eller en styret monterade brytare. Ansluta switchen till ett 12-volts strömkälla som är ständigt på när nyckeln är på. Om du vill att belysningen stängs av när cykeln startknappen trycks in, gör som strålkastare, köra kabeln från switchen till makten ut sidan av strålkastarens relä.
5

Montera strålkastare i strålkastaren hinken. Testa lampor och switchar för att säkerställa att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110593.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.