Hur Ren Ct90 Motorcykel Förgasare

Förgasare på CT90 motorcyklar tenderar att bli full av slam och andra föroreningar. Det är viktigt att kunna enkelt och effektivt rengöra dessa förgasare och få dem tillbaka upp till par. Processen är egentligen ganska enkel och kräver bara vanliga verktyg. Saker du behöver
Snabbanslutande slangklämmor
stjärnskruvmejsel
Tvålvatten
Clean trasor
Luftkompressor med pekade fläkt spets
Visa fler instruktioner

1

bort förgasaren från motorcykeln, och klämma några slangar som löper från motorcykelns bensintank med vanliga snabbkopplingar slangklämmor. Detta kommer att hålla all gas läcker ut ur din tank.
2

Ta bort toppen av förgasaren genom att lossa och ta bort dess montering bultar med en stjärnskruvmejsel. Dra försiktigt upp från resten av förgasaraggregat, var noga med att hålla tätningen fastnar i förgasaren locket.
3

Dumpa innehållet i förgasaren i en hink eller annan behållare ska kasseras i enlighet med lokal lagstiftning. Skaka ut så mycket av slammet i förgasaren som möjligt.
4

Blötlägg och torka insidan av förgasaren med en ren trasa och tvålvatten. Kör massor av vatten genom förgasaren, försöker tvätta den så fullständigt som möjligt.
5

Använd en kompressor för att effektivt blåsa ut alla ventiler i förgasaren. Liten fläkt tips fungerar bäst för denna uppgift. Genom att helt enkelt skaffa en bra tätning runt ventilerna, kan du blåsa enkelt ut allt slam och andra föroreningar ur förgasaren.
6

Spola hela förgasaraggregat ut med en slang. Var noga med att ta bort alla överblivna tvål och rester av rengöringsmedel.
7

Ställ förgasaren på en torr, ren plats, att torka i solen. Låt det torka i två till tre timmar innan du fortsätter.
8

Placera försiktigt den övre tillbaka på förgasaren, och se till att rikta in tätningen så perfekt som möjligt. Sätt tillbaka och dra åt förgasaren s bultar med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106342.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.