Harley Davidson Deuce specifikation

Harley-Davidson Deuce är en del av Harley-Davidsons Softail raden av motorcyklar. The Deuce största skillnaden från andra Softail kryssare är en större ram. Det främsta konkurrenter är Honda Shadow, Kawasaki Vulcan, Yamaha Dragstar, och Victory Vegas. Den Softail Deuce stort sett oförändrad fram till dess nedläggning 2007. Mått och exteriör

Harley-Davidson Deuce är 95.4 inches i längd, 4,8 inches i markfrigång, och 66,6 inches i axelavstånd. Den har en våt och torr vikt av 682 och 663 pounds respektive och ett bränsle kapacitet på 4,9 liter. Exteriören är utrustad med ett bälte vakt, yttre luckor och skydd, vakter gaffel, fram-och bakskärmar stål, gummigrepp handen, en bakskärm järnväg, backspeglar fällbara speglar, en spark stå och en huvudcylinder cover.

Motor och växellåda

Harley-Davidson Deuce har en luftkyld, fyrtakts, tvåcylindrig V Twin motor med två ventiler per cylinder i OHV Pushrod konfiguration. Tillsammans med ett kompressionsförhållande på 9,2:1 och en cylinderdiameter och slaglängd på 3,75 och 4,38 inches respektive, ger detta en cylindervolym av 1573,2 cc, ett maximalt vridmoment på 89,8 ft-lbs, och en slagvolym i förhållande till vikten av 2,39 cc. Motorn styrs med en sexväxlad manuell växellåda med ett bälte primär enhet och elstart.
Chassis

stålchassi har en 32 graders rake . Fronten är försedd med en gaffel suspension, 11,5-tums skivbromsar, och en Dunlop MH90-21 54H däcket. Den bakre är utrustad med twin-sidig stål swing-arm upphängning, två stötdämpare, fyra bromsok kolvar, 11.5 tums skivbromsar, och en Dunlop 160/70 R17 73V däcket. Båda däcken ger ett spår av fem inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108699.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.