Hur att kontrollera temperaturen motorcykeldäck

Trådlösa enheter används på nya och innovativa sätt att förbättra vardagen. Möjligheten att överföra information gör trådlöst möjliga saker som skulle ha tett sig som science fiction för bara några år sedan. Ett exempel på dessa digitala förbättringar är möjligheten att på distans övervaka trycket och temperaturen i bilens däck. Oavsett om du kör bil, lastbil eller motorcykel, kan vem som helst kontrollera däcktrycket utan att kräva någon särskild kompetens eller verktyg. Saker du behöver
däckövervakande kit
Stor platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av skärm du vill ha. Det finns två primära visningsalternativ: En nyckelring fjärrkontroll med en digital bildskärm, eller en platt skärm som kan monteras till bensintanken eller styret. Bestäm vilket alternativ som passar just dina behov.
2

Välj ett kit däckövervakande som erbjuder den typ av bildskärm du önskar. Det finns ett antal företag som tillverkar övervakning mätare. De flesta erbjuder gör-det-själv monteringssatser för att övervaka däcktrycket, temperatur och andra faktorer. Köpa ett kit på din lokala bildelar återförsäljare, eller beställas på nätet. Kits för motorcyklar kostar vanligtvis $ 175 till $ 200 för ett kit som kommer att övervaka både fram-och bakdäcken.
3

Montera displayen till din motorcykel. Den typ av montering kommer att bero på vilken typ av kit du valt. Bildskärmar avsedda att montera på bensintanken har typiskt gummifötter med klibbigt klister. Helt enkelt dra bort skyddspappret och hålla displayen på önskad plats, trycka nedåt. Vissa kit kommer med skärmar avsedda att klämma på styret. De är de dras åt med bultar som kan vridas med en stor skruvmejsel. Vissa däckövervakande kit kommer med nyckelring skärmar som inte kräver någon montering alls.
4

Installera trådlösa mätare på däcken. Skruva av locket ventilskaftet från varje däck. Sätt tillbaka locket ventilskaftet med den trådlösa lufttrycksmätare. De mätare skruvas direkt in i ventilskaftet. Detta tillåter mätaren att ständigt mäta trycket och temperaturen i motorcykeldäck. Informationen överförs sedan trådlöst till en mottagare, vilket visar informationen på skärmen.
5

Stäng av displayenheten makt på. Displayenheten inrymmer mottagare som kommunicerar med de trådlösa mätare på motorcykeldäck. Enheten kan ta en stund att starta upp, eftersom den behöver för att upprätta en förbindelse med varje mätare. När anslutningen är upprättad, ska den relevanta informationen för varje däck visas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110536.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.