Hur man byta olja i framgaffeln på en Harley Motor Bike

Teleskoprörelse hydrauliska framgafflar finns på många Harley-Davidson motorcykel modeller. Den hydraulolja i gafflarna ska bytas efter varje 10.000 miles av ridning. Harley Davidson rekommenderar också byta hydrauloljan om du planerar att förvara din motorcykel under en längre tidsperiod. Den tid som krävs för att byta vätskan i Harley-Davidson hydrauliska gafflar beror mycket på din nivå, men bör ta ungefär en till två timmar att slutföra. Saker du behöver
Motorcykel jack
dräneringskärlet
SAE skiftnyckel uppsättning
Stor kryssmejsel
slagskruvdragare
Typ E gaffel olja
Visa mer instruktioner
1

Blockera motorcykeln och lyfter framhjulet med en motorcykel domkraft så att framgaffeln är fullt utsträckt. Placera ett uppsamlingskärl under gafflarna.
2

Ta bort locken från toppen av varje gaffel röret, med en SAE skiftnyckel. Avlägsna dräneringsplugg från den nedre änden av varje gaffel rör, användning av en stor kryssmejsel. Om du inte kan bryta ner de skruvarna för hand, kan du behöva använda en slagskruvdragare.
3

Töm gaffeln olja. Byt dräneringsplugg, med hjälp av en kryssmejsel.
4

Fyll gafflarna från toppen med 10 till 11 uns av typ E Harley-Davidson gaffel olja. Tillbaka locken gaffel röret och dra åt med en SAE skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107162.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.