Hur man bygger en motorcykel Ramp

Få den gamla järn-häst upp och in i din lastbil utan ett köpslående. Lär dig att bygga en enkel ramp som gör att du kan ladda din motorcykel i lastbilen snabbt. Ännu bättre, ta rampen med dig! Två enkla 2x12 brädor kan göras till en motorcykel ramp lätt, utan mycket kostnad för dig. Bara ladda din cykel uppför rampen, och skjut sedan ramp upp och in i lastbilen med resten av din utrustning. Det är verkligen så enkelt. Du ska vara beredd att lasta din cykel utan att det glider av brädan. När du bygger den första styrelsen, är den andra som en plätt! Saker du behöver
Drill
elektrisk skruvdragare /borrmaskin
aluminiumplåtar (2) katalog 2x12 brädor (eller annan längd) katalog Metal golvbjälkar (tillval)
Visa mer Instruktioner
Bygg en mycket bekväm motorcykel ramp
1

Rada upp dina 2x12 styrelser parallellt med varandra. Vänd slätare sidan uppåt. Se till att skivorna har god vertikal säd (kornet måste köra längs längden och inte bredden, av korten). Markera med en penna ordet "upp" på varje bräda.
2

Mät ungefär en fjärdedel av längden på dina aluminiumplåtar. Markera längden med en blyertspenna. Rita en linje för att dela upp den mindre delen av varje aluminiumplåt från större delen.
3

Böj aluminiumplåtar längs den markerade linjen på varje.
4

Borra två hål genom varje aluminiumplåt på den kortare sidan av den markerade linjen. Hålen bör vara något nära hörnen på träet.
5

Vänd varje 2x12 bräda över att exponera dess undersida. Lay aluminiumplattorna på 2x12 ombord så att L-formen passar tätt mot brädan. Kör två skruvar genom aluminium hålen och burry dem in i träet. Den "UPP"-sidan av veden bör inte penetreras. Använd inte långa skruvar.
6

Böj den långa delen av aluminiumplåten bort från träet. Du kommer nu att få ett uppochnervänt L-formen vänd bort från brädet. Slutet vänd bort är där du kommer att haka på sängen av din lastbil. Som ett alternativ, kanske du vill bifoga en metall reglar till dina 2x12 och sedan böja aluminium över det.
7

Vänd skivorna över att exponera "UP" sidan av vardera. Fäst självhäftande klibbfria kuddar till 2x12 skivor på den motsatta sidan, samma syfte som de aluminiumplåtar. Dessa kallas även last kuddar. De last bromsbelägg skall fästas på uppsidan av rampen så att motorcykeln kan rulla upp det utan att glida av ett av korten. Cargo kuddar är avgörande för dragkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106183.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.