Harley-Davidson Sundowner Seat Specifikationer

Harley Davidson ägare är en stolt ras, med vissa spendera timmar ridning längs öppna sträckor motorväg. Men en fara för kontinuerlig ridning är det obehag och trötthet som kan komma från att sitta på en motorcykel säte för en längre tid. Sundowner ™ erbjuder en mängd olika stolsmodeller att maximera åkkomfort. Det fanns dock några stil oro från vissa Harley användare. Sundowner ™ Rider Seat

Denna standardmodell förbättrar dämpning över vanliga Harley Davidson säten. Den har en bred skopa form som också ger stöd för korsryggen. Rider Seat mäter 13 inches i bredd och passar alla VRSC ™ Harley modeller efter 2007, med undantag för VRSCF och VRSCR. Det kostar ca $ 170 och med oktober 2010.
Djup sits

Indian ™ Sundowner Djup sits är liknande i stil och design till Rider Seat. Också tänkt att maximera komfort för både förare och passagerare, är Deep Bucket Seat något större med en bredd av 14,5 inches. Det kostar ca $ 230 i oktober 2010 och passar alla Harley modeller XL50th årsjubileum och senare. Det kan även passa andra Harley-modeller med en Retention Bricka, som säljs separat.
Andra alternativ

Sundowner ™ även tillverkar andra Harley platser, inklusive passagerare pillions tänkt att förbättra komforten för passagerarna endast och solo platser för motorcyklar som inte kan rymma passagerare. Pillions solo säten och andra bucket-sätesmodeller varierade i pris från 116 $ -. $ 290 i oktober 2010
Recensioner

Motorcykel Seat Recensioner website Klassad Sundowner Harley säten på ett genomsnitt på 4/5 stjärnor, medan användarna gav en 5/5. Kommentarer ingår tillfredsställelse med påståenden om varaktig komfort, och granskarna recensioner Motorcykel Seat nämnde "utmärkt stöd, viktfördelning, och elimineringen av tryckpunkter" erbjuds med Sundowner säten. Ändå hade några användare på en Harley forum blandade recensioner. Medan många var överens om att de Sundowner sätena var bekväma, lagt andra att de var för stora, och mindre elegant än de ursprungliga Harley sätena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108204.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.