Hur installerar jag en Goldwing Seat?

Det finns flera stilar av Honda Goldwing platser tillgängliga för att skräddarsy din cykel. Många mc-entusiaster som kör året runt njuta av komforten i en uppvärmd stol för både förare och passagerare. Sittplatser kan beställas specialtillverkad i extra bredd för större ryttare, med ett urval av bakre höjd för passageraren att ha god syn över föraren. Saker du behöver
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

ställa in stolen på toppen av cykeln nära installationsområdet.
2 < p> Ta tag i kontakten kabelstammen på sätet i ena handen och kabelförbindningar fäst vid cykeln under sitsen ram i den andra handen. Tryck de två kontakterna tillsammans för att fästa ledningar för en uppvärmd stol. Det finns ett hörbart klick när de två sidorna ansluter ordentligt. Hoppa över detta steg om sätet inte är uppvärmd.
3

Lyft upp sitsen och luta näsan ner i en 45-graders vinkel. Skjut de två flikarna metall näsa sticker ut från fronten framåt under metallen husrum. Sitsen näsa är den främre delen av sitsen, och skydd är en metall bar som är horisontellt från vänster till höger nära bensintanken bak.
4

ställa in stolen på stolsryggen. Rikta in skruvhålen på varje sida med ramens hål.
5

Höj bakre passagerare armstöd fram för att få bättre tillgång till sitsen. Armarna svänger upp vertikalt intill det bakre ryggstödet.
6

Place de tvåsitsiga bultarna i varje sida. Dra åt dem med en skiftnyckel. Om det finns handtagen på vardera sidan, placera bultarna genom handtagen, deras konsoler och sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107865.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.