2007 Suzuki Hayabusa specifikation

rivaliserade av mycket få motorcyklar är 2007 Suzuki Hayabusa 1300 är en av de mest kraftfulla sport cyklar i tillvaron. Denna motorcykel är inte för svag i hjärtat, men eftersom dess blotta tyngd och kraft gör det extremt svårt att hantera. Som Suzuki Hayabusa specifikationer antyder, kan det inte vara motorcykeln valfrihet om någon har flera års erfarenhet av ridning 600 och 1000 kubikcentimeter (cc) sport cyklar. Motor och transmission

Som med alla japanska tillverkade sport cykel, hus 2007 Suzuki Hayabusa en inline fyra motor, vilket innebär att dess fyra cylindrar är i en rak linje, vilket ger den klassiska hög pitch sport cykel gnälla. Som motorcykelns namnet antyder, är motorns slagvolym 1299cc, 300cc mer än den redan kraftfulla 1000 klass av sport cykel. Den 2007 Hayabusa använder en kedja från motorn för att driva bakhjulet - drivlinan, och en sex-växlad växellåda ger möjlighet motorcykel racing. Motorns kompressionsförhållande - ett mått på volymen inuti varje cylinder vid nedre dödpunkten vs övre dödpunkt-är en 11-till-1. Denna höga kompressionsförhållande indikerar att en större mängd av luft och bränsle molekyler kan pressas in i ett mindre utrymme än i typiska motorer, vilket gör motorn mer kraftfull samt krav bensin med högre oktantal för att fungera optimalt. Motorn får bränsle via ett insprutningssystem och använder ett flytande kylsystem.
Bromsar, hjul och Suspension

Motorcykeln får sin bromskraft från en dubbel hydraulisk skiva broms i fronten och en enda hydraulisk skivbroms på bakhjulet. I jämförelse med andra sport cyklar, använder Hayabusa stora däck för att stödja dess storlek. A 120/70 ZR17 däck i fronten och en 190/50 ZR17 däck i bak skapa ett större område ridning yta och hjälper till att stabilisera cykeln när lutade sig över. Inverterad teleskopgaffel är på framsidan av cykeln och göra det möjligt att Hayabusa att hantera bättre än motorcyklar med vanliga stötar, och den bakre stöds av den typiska sport cykel dubbelsidig eller Dubbelsidig svängarm. Både främre och bakre stötdämpare är fullt justerbara, vilket gör Hayabusa lämplig som en racercykel eftersom små tweaks är ofta nödvändiga racing.
Mått och vikt

Med en torrvikt - vikten utan vätska eller bensin -. av 478 pund, väger Hayabusa i ungefär 78 kg. tyngre än de flesta 1000-class sport cyklar. Dess sitthöjd är måttlig på 31,7 inches, medan höjden, längden och bredden på cykeln är 45,5, 84,3 och 29,1 inches respektive. Hjulbasen är 58,5 inches, ca 1 1/2 inches längre än de flesta 1000-class sport cyklar. Detta gör Hayabusa användbar som en dragracing motorcykel eftersom det tenderar att hålla framhjulet nere vid höga hastigheter. Addera Diverse

tillverkarens föreslagna priset för 2007 Hayabusa var $ 11.149 under 2009. Dess bränsle kapacitet är 5.55 liter, och dess tändning typ, som med alla sport cyklar, är digital. Färgalternativ för 2007 års modell var svart, röd och blå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109221.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.