Hur man följa historien om en begagnad motorcykel

Innan du köper en begagnad motorcykel, bör du följa historien om din helikopter för att se till att du gör ett bra köpbeslut. Instruktioner
1

be säljaren massor av frågor. Som TV-detektiver säger, de flesta lögner kommer så småningom ogjort. Notera om säljaren talar om olika information när du ställer frågor mer än en gång. Ta reda på hur många ägare motorcykeln har haft och om cykeln är ett förlist fordon. Om du köper cykeln från en seriös återförsäljare med en tegel och murbruk plats, kan du ha fler rättsliga åtgärder i händelse av ett problem än om man handskas med en individ.
2

Kontrollera fordonets historia. Flera webbplatser kan du kontrollera ramnumret (VIN) mot en databas som håller ordning ett fordons historia (se Resources nedan). Om motorcykeln var stulen, bärgades eller totalt, kommer dessa platser att låta dig veta.
3

Undersök cykeln. Ta reda på om det finns några uppenbara tecken på manipulation som verkar konstigt och om VIN ändras på något sätt. Om motorcykeln har några av sina ursprungliga delar, kan det vara en stor ledtråd att det finns ett problem.
4

Ta dig känslomässigt från cykeln. Om du låter din förälskelse med motorcykeln för att komma i vägen för orsak, kan du fastnar med en cykel som inte kommer att pågå så länge du vill.
5

Forskning om huruvida motorcykelns garanti är i kraft. Tänk på att om du installerar off-märket delar eller tillbehör kan upphäva garantin. Var inte rädd att be säljaren för mer information om garantin eller den dokumentation och manualer som kom med motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106194.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.