Hur man gör en motorcykel Trailer

Ibland måste man ta mer med dig än vad din motorcykel kan bära. Det är vad en motorcykel trailer är för. Du kan sätta ihop din egen släpvagn med tillgängliga kit motorcykel trailer. Dessa paket brukar vara dyra eftersom de är så specialiserade. Du kan spara lite pengar och göra en motorcykel trailer på egen hand genom att följa några enkla instruktioner. Saker du behöver
Freight trailer kit Sida 2 skallra burkar primer
3 burkar emalj i önskad färg
Aluminium diamantplatta
Cargo box
Lätta lastbilar kedja
1/4-tums rostfria knapp bultarna med självlåsande muttrar
S-krokar
1/4 tum med 1/2 tums rostfria bultar
Visa fler instruktioner

1

Köp ett litet eller medelstort lätta gods släpvagn. Du förmodligen inte kommer att behöva en större storlek så kostnaden bör bara vara ett par hundra dollar.
2

Ren, sand, prime och måla frakten trailern om du inte gillar färgen ut av lådan. Gör detta medan släpfordonet är i bitar. Se till att emaljen är helt torr innan du gör något annat. Addera 3

Bolt släpvagnen tillsammans. Täck ramen med en aluminium diamant platta som också har målats i önskad färg. Denna platta stelnar ram och gör det stadigare. Använd bultarna knapphuvud att säkra den.
4

Fäst en last rutan tätt mot ramen. Se till att din last box är lätt så att du kan bära så mycket som möjligt bakom din motorcykel utan att tynga ner det. Byt begränsande spärrarna med S-krokar och kedja med 1/2 tum med 1/4 tum bultar så att det öppnar lättare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106145.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.