Hur polska en Harley insugningsrör

En motorns insugningsrör på en Harley är tydligt att en stor del av motorn är utsatt att visa. Den insugningsröret är armaturen som överbryggar förbindelsen mellan motorn och cylindrarna bränsle. Den insugningsröret är ofta tillverkade av aluminium. En eftermarknaden alternativ för en Harley insugningsröret är att polera metallen till en hög glans. Poleringsprocessen är enkel, men det tar en eller två dagar att slutföra. Saker du behöver
Hylsnyckel
Drill
Lösningsmedel färgborttagningsmedel
mjuka trasor
handduk
Die grinder
Luftkompressor
30, 50 och 100 sandpapper hjul & Bar sander
220, 400 och 600 grit sandpapper
Rouge förening
lumpskiva
Visa fler instruktioner
1

bort insugningsröret från motorcykel med en hylsnyckel eller borra, beroende på om grenröret är fäst med muttrar och bultar eller nitar.
2

Blötlägg grenröret i färgborttagningsmedel i ca 30 minuter för att avlägsna smuts, fett eller beläggningar på fördelaren. Torka grenröret med en mjuk trasa för att avlägsna färgrester. Skölj grenröret med rent vatten och torka med en gammal handduk.
3

Anslut die grinder till kompressor. Blöt sandpapper. Sand insugningsröret med 35 sandpapper, sedan med 50 grit. Avsluta med 100 slippapper. Detta kommer att ta bort återstoden av beläggningen och starta poleringsprocessen.
4

Sand grenröret med hjälp av fältet slipmaskinen och våt sandpapper med 220, 400 och 600 grit sandpapper i den ordningen. Du bör se grenröret börjar lysa i dina händer. Ta din tid och stressa inte. Ju längre du sand, desto bättre polska.
5

Buff ytan på grenröret med lumpskiva och rouge förening. Fördelaren ska börja ha en spegelblank yta. Buff metallen en andra gång för hand med en mjuk trasa.
6

Häll en liten mängd aluminium polish på en mjuk trasa och arbeta in ytan av metallen. Detta kommer att skapa en polerad och blank yta som kommer att stanna skiner under flera månader till år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109649.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.