Hur för att lappa en Motorcykel Inner Tube

Patchning en motorcykel innerslang har varit föremål för debatten för någon tid: Medan den tekniken är ganska okomplicerad, det finns oenighet på huruvida den praxis bör göras på alla. Många mekanik kommer att säga dig att när en tub är punkterad, är det säkrare att kasseras och ersättas med en ny ena. I den verkliga värld av dollar och cent, är detta inte alltid möjligt. En reparation kit kostar mycket mindre än ett inre rör, och däck, och det kan i allmänhet användas flera gånger. Om du bestämmer dig för att reparera snarare än att byta ut, se till att du följer den patch kit: s tillverkarens riktlinjer väldigt noga. Den tid det tar att lappa en innerslang bör vara mindre än 1/2 timmen. Saker Du ska behov
Diskho med vatten
Air pump
Crayon eller markör
Handduk
Small skruvmejsel
Sandpapper
Tire reparations kit med gummi cement-och patchar

Visa Fler Instruktioner

1

Fyll en badkar eller diskbänk med vatten. Pumpa det inre röret med luft från en luft pump eller kompressor. Placera röret in i diskbänken-och watch för bubblor. Markera det område där är bubblorna att bilda med en krita eller en markör.

2

Torka av utsidan av röret med en handduk. Låt luften ut ur röret genom att applicera påtryckningar till den ventilspindeln kärna med en liten skruvmejsel.


3

Rugga det område av läckan med sandpapper eller med den verktyget inkluderad i reparationssatsen .

4

Ansök gummi cement till den uppruggade området och tillåta för att sitta för approximativt en minut. Tryck en tube lapp över det området och tillämpa trycket.

5

Tillåt plåstret att bota över natten, om möjligt.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107183.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.