Hur du fyller på en motorcykel på en Utility Trailer

Så mycket som motorcyklister föredrar att åka vart de än går, transportera sina motorcyklar på en släpvagn är ibland nödvändigt. Eftersom de flesta vagnar inte är byggda speciellt för motorcykel transport, saknar de ofta de bekvämligheter att lasta och säkra en motorcykel. Detta kan skapa en hel del stress för maskinens ägare, som är tvungen att hitta ett sätt att läsa och knyta motorcykeln på ett säkert sätt. Du behöver en ramp och en bra uppsättning slips spännband. Saker du behöver
Lastbryggor
slips spännband
Visa fler instruktioner
1

Placera en uppsättning lastramper på baksidan av släpet, inställning av ramper 'fingrarna mot kanten av trailerns ram. Center en ramp i mitten av vagnen och ställa den andra rampen en liten bit bort och till vänster. Du kommer att använda den andra rampen att gå på trailer.
2

Haka ena änden av en slips ned bandet till varje ramp, fästa den andra änden mot vagnens ram. Detta kommer att förhindra att ramperna glider iväg medan motorcykeln lastas.
3

Lyft motorcykeln utanför sitt cykelställ och rulla den framåt. Rulla motorcykeln upp mitten rampen medan du går upp den andra rampen. Behåll din fart, med hjälp av motorcykelns vikt för att dra sig upp för rampen och på släpet. Skjut upp motorcykeln på framsidan av vagnen, vilar dess främre däck mot vagnens ram. Sänk motorcykeln på sin cykelställ.
4

Skift motorcykeln i första växeln, dra in kopplingshandtaget på vänster handtag och trycka växelspaken nedåt tills den klickar i växel.

5

Hook en slips ned rem till båda främre hörn trailerns ram, välja en robust del av ramen eller en slips ned ögla. Fäst motsatta ändar slips spännband på motorcykeln, linda remmen runt styret.
6

Höj motorcykeln från sin cykelställ och håll den upprätt. Dra åt slips spännband tills spänningen stöder motorcykeln i upprätt läge. Skaka motorcykeln något för att säkerställa att den inte kommer att välta i endera riktningen. Om motorcykeln börjar luta åt sidan, lyft den upprätt igen och dra åt den lösa remmen.
7

bort ramperna från vagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107025.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.