Hur Jämför Motorcyklar

Det finns många stilar, tillverkare och modeller att välja mellan när man ser att köpa en motorcykel. Tyvärr tillåter återförsäljare och de flesta privatpersoner inte rider motorcykel test. Bike funktioner, utseende, skick och pris är viktiga, men inte de enda faktorer att beakta. Om du definierar dina prioriteringar, forskning cyklarna och se dem personligen, kommer du att vara väl rustade för att göra en rättvis jämförelse. Saker du behöver
märke, modell, år och mätarställningen för varje tillverkare motorcykel
specifikationer
Motorcykel bokfört värde referens
Motorcykel tidningar
motorcykel tillbehör kataloger
Visa mer Instruktioner
Hur Jämför Motorcyklar
1

Gör en lista på motorcykel fakta som är meningsfulla för dig. Exempel är sitthöjden, cykelns vikt, egenskaper prestanda, skick, inköpspris, bokfört värde, försäkringskostnader, underhållsintervall, färgval, mätarställning, återkallelsemeddelanden, tillbehör tillgänglighet och betygsätt miles-per-gallon.
2

samla in data för varje objekt. Bra källor är tillverkarens specifikationer, klubbar ägare, återkallelse-tracking organisationer, statliga kommissioner säkerhet, försäkringsbolag, recensioner Magazine och leverantörer tillbehör. Internet är ett utmärkt sökverktyg för mycket av denna information (se "Referenser").
3

Gå och se varje motorcykel och ta anteckningar. Se till att cykeln är bekväm och i samma skick som beskrivits. Starta den och lyssna på ljudet. Motorn ska löpa smidigt. Mörka fläckar på golvet nedanför cykeln är ett tecken på läcker. Kontrollera tillverkningsdatum, vilket vanligtvis är stämplad på VIN plattan. Kontrollera utgångsdatum på inspektion klistermärke.
4

samla in ytterligare information från återförsäljaren eller ägare. Be honom att beskriva vilken typ av ryttare skulle vara bekväm på cykeln. Vissa motorcyklar är lämpade för nybörjare, medan andra kräver racer-nivå färdigheter. Fråga när motorcykeln var servad sist, vad arbete och vad underhållet beror på tillverkarna nästa rekommenderade tjänsten datum.
5

Beakta någon kör, så att du kan utvärdera hur den skiftar och stannar.
6

Utvärdera data, vilket ger mer tyngd åt de faktorer som är viktigast för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106493.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.