Honda CL77 specifikation

Honda CL77 motorcykeln tillverkades 1965-1968. Det är också känt som den Honda 305 Scrambler och andra varianter av dessa namn och nummer. Den Honda CL77 präglades av dess avgasrör, vilket var högt monterad på vänster sida och konvergerade i en enda ljuddämparen att öka markfrigången för off-road körning. Designad för Off-Road

CL77 Scrambler 305 var en gata cykel utformad för "vissa" off-road körning. Det skiljer som sådan från andra Honda sport cyklar med CL beteckningen istället för CB för street-bara motorcyklar.
Högvarviga motor

CL77 var anmärkningsvärt för sin högvarviga motor. Motorn redlined vid 9.000 rpm, mycket högre än de lägre övervarvning amerikanska och europeiska motorcykel motorer från mitten av 60-talet eran.
Loud Exhaust Sound

Den CL77 presenterade ett högt och distinkt avgas ljud, och många av dessa cyklar var utrustade med "snus-eller-nots," en justerbar platt metallstycke som omfattade i slutet av avgasröret för att minska eller öka avgas ljudet under drift.

Flera Off-Road Ändringar

att öka markfrigången för off-road ridning, presenterade CL77 större 19-tums hjul. Den hade också grov-trampa universella däck, högre styre och förkortade fendrar. Addera Mått

Honda CL77 Scrambler var 79,1 inches lång och 32,3 inches tall, och hade en hjulbas på 52,4 inches. Vikten av CL77 var 352 pounds.
Ytterligare funktioner

gastank, fendrar och avgasrör CL 77 var krom, och bensintanken innehöll gummi knäskydd på båda sidor av tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108781.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.