Hur man installerar ett Pelican KLR650 Case

The Pelican KLR650 hård väska serien är gjorda för att monteras till Kawasaki KLR650 touring motorcykel. Det finns tre fall i uppsättningen, en hänger från båda sidor och på baksidan av sätet. Vid montering av fallen, se till att du skyddar och inte klippa kablarna blinkers. Om din KLR650 saknar box fästen installerat, måste du få en uppsättning för att montera hårdskaliga Pelican fall. Saker du behöver
fixturer 8mm uttag med spärrfunktion
Touring box monterar
Borrmaskin
skiftnyckeln
buntband
Blinkers kit omlokalisering monteras KLR650
Visa fler instruktioner
1

Ställ upp fallet bredvid pakethållare plattformen. Ta bort fyra av de åtta skruvarna 8mm hex från plattformen. Ta insidan fyra skruvarna.
2

Öppna Pelican övre fallet och hitta de fyra 8mm hål insexskruv på undersidan av ärendet. Anpassa dessa till plattformen hålen där du tog bort 8mm skruvar.
3

Skruva 8mm skruvarna igenom fodralet hålen och i plattformen hålen, säkra dem till plattformen. Kontrollera tätningar runt skruvarna och kontrollera att de är täta, vattentät och redo att gå.
4

Ta bort den bakre uttaget plattan på baksidan av motorcykeln. Använd skiftnyckel för att ta bort fästbultarna. Tryck blinkers fram och under installerade övre fallet. Var noga med att inte låta dem hänga ner när du prep sido fall, eftersom det kan slita trådarna.
5

Skruva blinkers fixturer och set sidan. Montera flytten fästena till armatur, vilket ger en förlängning för lampor, lämplig att använda när de biverkningar fall är på plats.
6

Öppna sido fall och rikta in fästskruvarna till KLR650 fallet fästen. Om din KLR650 inte har biverkningar fästen, använd monteringssats genom att skruva dem till vänster och höger baksida, bort från plattformen vid punkterna skruvfastsättning.
7

Skruva varje sida fallet med monteringarna . Använd 8mm hylsa att dra dem till fästen.
8

Skruva signalljus till förlängningssladden fästen och testa blinkers så att ingen skada på ledningarna inträffade.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111209.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.