Hur du justerar Kablar Bike Throttle

Justera din motorcykel vajrarna kan göras i bekvämligheten av ditt eget garage i en relativt kort tid, så länge du vet lite om dig cykel och du har rätt verktyg. Saker du behöver
skiftnycklar
Kabel lube
Visa fler instruktioner
1

Använd dina nycklar för att lossa tampar på kablarna genom att skruva dem hela vägen tillbaka . Lossa din switch bostäder och ta bort det eller öppna den. Ta din kabel glidmedel, som finns på alla motorcykeltillverkare eller eftermarknaden butiker, och sätt in det i kabeln, klämma några droppar i. Detta bör göras i fronten, idol och kablar gasreglage. <
2 p> Återmontera din brytarhus och gasa upp hela vägen. För att göra detta, först, ta cykeln utanför hissen och använd cykelställ för att säkra den. Börja med gasvajern närmast bensintanken och justera den tills fjärilen på grenröret är helt plant.
3

Vrid styret åt vänster och veva gasreglaget helt öppen, så låt det gå. Det bör snäppa tillbaka och göra ett knäppande ljud. Upprepa denna process med styret hela vägen till höger och sedan med dem centrerade. Om den inte snäpper tillbaka när som helst, lossa gas och försök igen.
4

Test cykeln gasreglaget för att säkerställa att den fungerar korrekt i garaget innan du tar cykeln i trafiken eller på en racerbana. Detta gör att du kan göra ytterligare justeringar på ett säkert sätt om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106132.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.