Konsten att njuta av Laconia Bike Week

Laconia Bike Week är en massiv motorcykel rally med företags sponsorer, leverantörer och tusentals cykel entusiaster deltar. Händelsen, som hålls årligen i Laconia, New Hampshire, laddar för sitt 85:e år. Laconia Bike Week erbjuder en mängd olika aktiviteter och en hel del möjligheter för anslutningar mellan butiksägare, försäljare, samlare, och alla typer av människor som älskar att rida. Läs vidare för att lära sig att njuta av Laconia Bike Week. Instruktioner
1

datera. Enligt hemsidan, kommer Laconia Bike Week 2008 att hållas i New Hampshire från 14 juni-22 juni.
2

Njut ett lokalt hotell eller camping. Kolla in Logi /Camping avsnitt av evenemangets hemsida för en fullständig lista med alternativ från lyxiga hotellrum till grupp hyror och stugor. Använda webbplatsen för att skanna prisalternativ och minimikrav vistelse för att snabbt se vad som är bäst för dig.
3

Delta i gruppen rider gillar Ride to the Sky upp Mount Washington. Dessa turer, som hålls under de senaste åren, beskrivs i 2006 års upplaga av evenemanget tidskrift, som finns tillgänglig i PDF-format. Läs upp på vilken typ av vägar cyklister tar årligen runt Laconia området.
4

Upptäck New Hampshire. Medan du är uppe i Laconia, ta chansen att se en del av "Live Free or Die" tillstånd. Sajten listar sightseeing möjligheter, ett brev från guvernören i 2006 års tidningen talar lite om turismen i New Hampshire. Ta en tur genom ett unikt landskap i detta nordliga område.
5

Få souvenirer. När den stora händelsen är över, ta hem en påminnelse om dina dagar där. Alla typer av varor, inklusive hattar och vimplar är på rea i Laconia. För dokumentation, få den officiella DVD-paketet släcka årligen en översyn av det årets verksamhet, eller prenumerera på tidskriften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106129.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.