Hur man tar bort repor från linser Motorcykel Plast

För motorcykel entusiaster, kan rida din cykel hårt leda till vissa slitage. Eftersom ett välskött motorcykel kan hålla dig på vägen, se till att ta väl hand om din motorcykel. Detta går utöver att hålla din cykel i samklang - det innebär också att ta hand om repor i motorcykelns plast strålkastare linser så att lamporna kan lysa igenom med full kraft. Kit som hjälper dig att bli av med dina repor snabbt är ute, så innan du träffar på vägen igen, se till att fixa dessa objektiv repor först. Saker du behöver
Plastic rengöringskit
Electric drill tejp
Maskering (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Köp en plast kit objektivet rengöring från en motorcykel eller bilvård butik. Black Baron Plast Lens Polering Kit ($ 34,99 i september 2010), Diamondite Clear Plastic System Kit för plast strålkastare linser ($ 59,99) och Wolfgang Plastik Lens Cleaning System ($ 59,99) är alla bra val. Varje kommer med en produkt för rengöring, en produkt för polering, och en produkt för polering linser, samt handdukar att torka linserna och bilagor skum för att förvandla din borrmaskin till en buffert. Alla dessa produkter specifiy samma grundläggande instruktioner.
2

tejpen området runt linserna för att förhindra omgivande färgen från att skadas. Detta är inte nödvändigt, men det är en bra säkerhetsåtgärd.
3

Spraya produkten objektivet rengöring över linsen och låt det sitta i 5 till 10 sekunder. Torka återstoden med den medföljande handduken (det är en handduk som inte repar din plastlins).
4

Säkra skummet fäste för polering ut repor till din borrmaskin (du kommer också att ha en bifogad fil som används för att polera linsen, så se till att inte blanda ihop de två). Applicera produkten används för att ta bort repor i form av ett X till skumdynan. Placera belagda skum pad på objektivet och vrid på borren. Flytta borren i en upp-och-nedåt och vänster-höger rörelse över linsen i ungefär 20 sekunder (tills skummet börjar torka). Torka återstoden från objektivet med den medföljande handduken. Om du fortfarande ser repor, upprepa detta steg så många gånger som behövs för att ta bort dem.
5

Säkra skummet fastsättning används för att polera linserna till din borrmaskin. Applicera produkten används för att polera dina linser i form av ett X på skum pad. Placera belagda skum pad på objektivet och vrid på borren. Flytta borren i en upp-och-ner och vänster-och höger-rörelse över linsen tills den är blank. Torka eventuellt överskott polera bort objektivet med den medföljande handduken, och ta bort maskeringstejpen från din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107737.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.