Hur Aim Harley Davidson extraljus

Många Harley-Davidson FL familjen kommer utrustade med lager extraljus - eller passerar lampor - monteras på framgaffeln. Andra modeller kan ha dem till som extrautrustning. De extraljus ökar framåt ljusflöde och öka synligheten för ryttaren. Sikta extraljus förhållande till strålkastaren för att förhindra bländande mötande trafik och öka belysning av vägen omedelbart framför cykeln. Saker du behöver
Måttband
Marker
Allen föraren satt
Ratchet
Flare-nut socket
Foot-pound momentnyckel
Inch-pound momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

se till att däcktrycket är korrekt för det året, märke och modell av cykeln. Fyll bränsletanken. Kontrollera att fjädringen justeras för vikten av den huvudsakliga ryttare och att varje normal ballast, t.ex. poster i gaffeln påsen och sadelväskor är på cykeln.
2

Park cykeln på företaget, plan mark 25 meter från en vägg. Ha en hjälpare montera cykeln och håll den upprätt och nivå med framhjulet pekar rakt framåt.
3

Mät höjden från marken till mitten av strålkastare med ett måttband . Använd en markör för att markera en horisontell linje på väggen 2.1 inches lägre än strålkastarens mätningen.
4

Slå på strålkastarna helljus och dra en vertikal linje genom den horisontella linjen i mitten av de ljusaste del av high-beam belysning område. Stäng av strålkastare off.
5

Mät avståndet mellan den horisontella mittlinjen av strålkastare och horisontella mittlinjer extraljusen. Markera de horisontella mittlinjer för extraljus relativt strålkastaren märken på väggen med hjälp av ett måttband och markör.
6

Mät avståndet mellan den lodräta mittlinjen av strålkastare och de vertikala mittlinjer i extraljus. Markera de vertikala mittlinjer för extraljus relativt strålkastaren märken på väggen med hjälp av ett måttband och markör.
7

Lossa blinkers fästskruvar med en spärr och Allen drivrutin. Ta bort blinkers från fästet.
8

Lossa den extra muttern lätt justering med hjälp av en flare-mutter hylsa och spärrskaft. Sikta varje extra ljus så att högintensiva ljus zonen är precis nedanför och till höger om motsvarande extraljus märken på väggen.
9

Vridmoment den extra ljus justermuttern till 18 foot-pounds genom att använda en fot-pund momentnyckel och flare-nut socket. Kontrollera återigen syftet med extraljusen efter åtdragning.
10

Montera blinkers och börja skruvarna. Se till att blinkers ledningar passar ordentligt i ledningar facket och att den inte kläms. Dra åt skruvarna blinkers växelvis till 36 att 60 tums-pounds av vridmoment med en tum-pound momentnyckel och Allen drivrutin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111664.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.