Jag ändrade Batteri & tändstiften Men min Yamaha Virago fortfarande inte starta

Du har ändrat tändstiften och ersatte batteriet och hoppas att ta din Virago för en spin när plötsligt alla satsningar är avstängd. Din cykel kommer inte att starta. Din motorcykel behöver tre saker för att börja: gnista, bränsle och luft. Att ta ett antal steg kan hjälpa dig att lösa några enkla frågor. Ofta problem med att starta en motorcykel motor kan lösas snabbt och enkelt. Saker du behöver
Ägarens häfte
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

Följ anvisningarna i din instruktionsbok för hur man startar motorn. Kontrollera för att se om cykeln har bränslet. Kontrollera petcock och justera vid behov. Kontrollera cykelställ och andra säkerhets start funktionen. Är nyckeln i tändningslåset med cykeln i friläge?
2

Kontrollera om batteriet är laddat. Ofta nya batterier kräver laddning innan du kan starta bilen. Kontrollera batteriets kablar och anslutningar, och ladda batteriet om det behövs.
3

Använd choken när du startar en cykel som inte har ridit på ett tag. Var försiktig så att inte översvämma motorn. Om det inte startar, vänta några minuter och försök igen.
4

Kontrollera tändstiften igen. De kan vara bra men inte korrekt installerad.
5

Kontrollera säkringarna. Om du blåser ut en säkring direkt efter att ersätta en, kan problemet vara en kortslutning i kablarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110317.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.