Hur du ändrar den primära olja i en indisk Scout 2001

Indiska har varit ett populärt märke av amerikanska motorcyklar i över 100 år. Medan tidiga modeller av dessa motorcyklar är mycket samlarobjekt, har de nyare versionerna av indiska cyklar fått ett rykte om att vara både bekväm och pålitlig. Den indiska finns i tre modeller: chefen, Scout och Anden. Den 2001 indiska Scout är en av de mest populära. Cykeln kräver endast grundläggande underhåll från ägaren, t.ex. en rutin oljebyte. Byta olja gör en stor gör-det-själv-projekt för helgen cykel mekaniker. Saker du behöver
Oljetråg
platt kant skruvmejsel
Motorcykel Oljefilternyckel
Oljefilter
3 Quarts 20W-50 olja
Visa fler instruktioner

1

Park 2001 Indian Scout på en plan, jämn yta. Använd motorcykelns cykelställ för att stötta cykeln upp, eller använd en center stativ för att hålla cykeln upprätt. Antingen fungerar hitta för att byta olja på din indiska Scout.
2

Placera ett uppsamlingskärl under motorn cykeln motorn. Placera tråget på höger sida av motorcykeln, eftersom detta är den sida oljan dräneringsröret ligger på.
3

Tappa den gamla oljan ur motorcykeln. Titta på den högra sidan av den indiska Scout motor för att lokalisera röret olja avloppet. Röret kommer från botten av oljetråget och är ansluten till en plugg som är svetsad vid motorcykelns ram. Använd en flat kant skruvmejsel för att lossa slangklämman som håller röret på pluggen. Ta bort röret och låt oljan Häll i dräneringstråget du har placerat på marken. Återgå röret till utgångsläget efter all olja är genom dränering.
4

byta filter. Titta på den indiska Scout vevhus att lokalisera oljefiltret, som ska placeras på vänster sida. Använd en motorcykel oljefilternyckel att ta bort filtret genom att vrida det i ett moturs läge. Häll en liten mängd ny olja inuti det nya oljefiltret och placera den på motorcykeln. Dra den på plats genom att ge den ett halvt varv i medurs riktning.
5

Lägg till ny olja på motorcykeln. Öppna oljepåfyllningslocket att hälla i motorolja. Indiska rekommenderar att du använder någon 20W-50 motorolja gjord för V-Twin motorcykel motorer. Häll tre liter olja i motorn och dra åt olje locket på plats igen.
6

Starta Scout och låt den gå i minst 15 minuter. Kontrollera oljan för att se var nivån är. Sätt extra olja i motorn på ett behov grund.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110609.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.