Hur du ändrar Out Harley Chrome Switch Housing

Att främja självförverkligande och anpassning av sina motorcyklar, har Harley-Davidson introducerade en katalog fylld med anpassade delar. Medan senaste Harley-Davidsons stoltsera bolagets nya mörklagda Mörka Custom motiv, har Chrome varit alltid mc val. För att hålla med den tradition av ljusa, glänsande metall, erbjuder Harley-Davidson en kromad, bolt-on ersättning för dessa grå, plast switch höljen. Även med satsen de är relativt lätta att installera, var beredd. Processen kan ta lite tid. Saker du behöver
Chrome Inbyggnadskåpor (H /D artikelnummer 70222-96B) katalog kartongremsa, 5/32-inch (eller 4-millimeter) tjock
Torx-25 förare
Torx -27 drivrutin
skruvmejsel, Phillips
rakblad eller sax
Silikontätning
Visa fler instruktioner
Höger-Switch Housing
1

Skjut bromsen spaken försiktigt framåt för att skapa en klyfta mellan spaken och spaken fästet. Skjut kartongremsan mellan konsolen och spaken. Detta kommer att skydda bromsljuskontakten s gummiskydd och kolven.
2

Avlägsna bromshuvudcylindern montering och klämma genom att ta bort de två T-27 skruvar som håller fast klämman på styret. Dra sedan hela enheten längre bort från styret.
3

Ta bort T-25 skruvar som håller fast den övre och nedre höljen och vrid båda vajrarna 'justerare medurs tills de sitter mot gasreglaget montering. Detta kommer att skapa slack i kabeln och placera gasreglaget ärmen på sin lösaste punkten. Separera huset.
4

Lyft upp på det område där den bakre kabeln monteras på gaspådrag hylsan och dra kabeländen och mässing fri från gaspedalen hylsan. Ta bort den främre kabeln och passande ur gasreglaget hylsan. När båda kablarna är fria från gas röret, dra kablarna ut från nedre brytarhuset.
5

Ta bort de övre och nedre brytaren kåpor från styret och ta bort Phillips skruvarna som fäster inre byta aggregat. Det finns en skruv på det övre huset och två på det nedre huset. Dra försiktigt kopplingsenheter och konsoler ur husen.
6

bort bromsljuskontakten genom att försiktigt bända ut kilen som håller den på plats. Ställ kilen avsatts för ominstallation. Använd din tumme, tryck försiktigt bromsljuskontakten i brytarhuset. För att ta bort, dra i spaken uppåt medan gunga fram och tillbaka för att arbeta ut den ur huset.
7

Placera den övre brytaren montering och konsolen i den nya Chrome övre huset och rikta konsolens monteringshål i med det gängade hålet i huset. Säkra med krysskruven från den ursprungliga övre huset.
8

Applicera en droppe silikon tätningsmedel i bromsljuskontakten kil innan skjuta omkopplaren bromsljus i krom sänk bostäder. Säkra brytaren genom att halka kilen mellan växeln och huset. Sedan placera den nedre brytaren montering och konsolen i den nedre krom huset och rikta konsolens monteringshål in med det gängade hålet i huset. Fäst med skruvarna från den ursprungliga nedre huset.
9

Placera krom nedre huset på styret och sätt in vajrarna i krom nedre huset. Skjut gasreglaget hylsan i det nedre huset s kanal och och anslut den främre gasvajern och montering på hylsan. Anslut sedan den bakre kabeln och passande att hylsan.
10

tillbaka övre brytarhuset och dra åt bostäder T-2 skruvar för att fästa den på styret. Sätt tillbaka cylindern broms master och spaken på styret och säkert genom att dra åt de två T-27 skruvar. Slutligen, dra gasvajern justerare och nötter sylt löst. Justera kablar tills de fungerar ordentligt och dra åt låsmuttrarna.
Vänster-Switch Housing
11

Ta monteringen kopplingshandtaget genom att ta bort de två T-27 skruvarna som fästa klämman på styret. Dra sedan monteringen kopplingen bort från styret.
12

Ta bort T-25 skruvar som håller fast den övre och nedre höljen switch och ta bort husen från styret.
13

Ta bort Phillips skruvar som håller fast den inre strömställaren församlingar. Det finns en skruv på det övre huset och två på det nedre huset. Dra försiktigt kopplingsenheter och konsoler ur husen
14

Sätt brytaren församlingar och konsoler i kromade kåpor och rikta konsolens monteringshål med det gängade hålet i huset. Fäst med skruvarna från den ursprungliga övre husen.
15

Sätt krom nedre huset på styret, placera kanalen i det nedre huset över handtag fläns. Sätt tillbaka den övre brytaren huset och dra åt de bostäder T-2 skruvar för att fästa den på styret. Placera aggregatet kopplingshandtaget på styret och skruva lätt fast styret klämma T-25 skruvar. Justera kopplingshandtaget till önskad position och fäst genom att dra åt de två bultarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106652.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.