Hur du skyddar Motorcyklar från repor

En motorcykel kan vara en uppskattad besittning. Naturligtvis cykel ägare gör allt de kan för att hålla sin utrustning repfri. Det finns saker du kan göra för att skydda en motorcykel från repor, oavsett om du är på en resa, reparera cykeln eller lagra den för vintern. Saker du behöver
Blanket
Maskeringstejp
Vinyl skydd kit
Visa fler instruktioner
1

Ride på trottoaren när det är möjligt. Grusvägar blästra krom och löst grus kan flyga upp och skada din cykel. Även om du kör mycket sakta ned en grusväg, kan ett annat fordon kör förbi och sparka upp en hagelstorm av stenar.
2

Park en motorcykel långt borta från andra fordon. Mellan dörr stötar, folk slarvar med kundvagnar och barn som inte kan hålla händerna ifrån, är din cykel på farligt territorium när parkerad nära andra fordon. Några extra steg är ett litet pris att betala för att skydda din investering.
3

Utse en parkering plats för din cykel i garaget. Håll en ren bana hela vägen runt den så att du kan gå förbi utan att röra cykeln. Blixtlås och snaps från dina kläder kan repa din motorcykel om du pressa bredvid. Parkera cykeln borta från föremål som kan falla och skada den, inklusive objekt på hyllor ovanför och bredvid den.
4

Toss en gammal, mjuk filt över din motorcykel när du parkera den i garaget. Inte bara kommer det att hålla damm från krom, det ska skydda lacken jobb också.
5

Använd målartejp för att skydda motorcykeln när man gör underhåll eller reparationer. Tejpen alla områden i den omedelbara arbetsområdet. Om du tappar en del eller ett verktyg, kan bandet skydda cykeln från skadliga repor.
6

Köp ett kit lackskydd. Dessa pre-cut vinyl kit följa din bränsletank för att skydda mot repor och små stötar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106167.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.