Hur man laddar ett batteri Motorcykel Gel

Många motorcyklister dras till användning av gel-batterier för att driva sina maskiner, främst till följd av deras underhållsfri natur. Men dessa gelbatterier används mycket sällan med en motorcykel-baserad applikation. Vad motorcyklister kallar gelbatterier är verkligen AGM (absorberad Glass Mat) batterier, som arbetar på samma princip av suspenderat blybatteri elektrolyt i en permanent sluten behållare. Och till skillnad från en riktig gel-cells batteri, vilket kräver särskild omsorg för att ladda, laddning ett AGM-batteri är en enkel och okomplicerad uppgift. Saker du behöver
insexnyckel
stjärnskruvmejsel
Automatisk batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

unbolt motorcykelns sits, med hjälp av en insexnyckel, eller dra bort sidoluckan bort av motorcykelns ram för att komma åt batteriet.
2

Skruva den svarta kabeln från batteriets negativa inlägg, med en stjärnskruvmejsel. Skruva den röda kabeln från batteriets positiva inlägg, med en stjärnskruvmejsel. Lyft ut batteriet ur motorcykeln.
3

Anslut batteriet till en automatisk batteriladdare. Placera laddaren röda klämman på batteriets positiva inlägg, och satte den svarta klämman på det negativa inlägget.
4

Vänd på batteriladdaren för att påbörja laddningen.
5 < p> Ta bort batteriet efter laddaren indikerar att det är fulladdat. Stäng av batteriladdaren. Ta bort den svarta klämman från batteriet, följt av den röda klämman.
6

tillbaka batteriet i motorcykeln, efter den omvända metoden för borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107664.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.