Hur installerar jag en Brawler Seat på en 2002 Harley Softail?

Tillgänglig direkt från Harley-Davidson, tillåter brawleren sätet ryttare att enkelt skräddarsy sin motorcykel för att passa deras individuella stil. Den enda åkande stolen ger en bekväm, men ändå aggressiv, foundation, låna en anpassad old-school look till någon av Harley-Davidsons Softail-seriens maskiner. Installationen är aa ganska enkel procedur på de flesta Softail modeller, förutsatt att du kan ta bort beståndet sätet på din motorcykel. Saker du behöver
Torx drivrutiner
Brawler seat kit (HD Part # 53.359-02)
Visa fler instruktioner
1

Ta tummen skruven från fender konsol på baksätet. Lyft kanterna förarsadeln uppåt för att avslöja de bultar på varje sida. Avlägsna bultarna med en Torx drivrutin. Lyft den bakre delen av sitsen upp och dra den till baksidan av motorcykeln tills flikarna på framsidan av sitsen lossnar från spärren under bränsletanken.
2

Ta bort den bakre remmen passagerare grab från motorcykelns ram, med en Torx drivrutin för att skruva loss remmen s bultar.
3

Leta plastramen omfattar mellan hålen sätet montera och bakskärmen stöder på båda sidor av motorcykeln . Avlägsna plastramen omfattar att avslöja ett gängat fästhål i ramen.
4

in fliken på framsidan av Brawler säte i fångsten under bränsletanken. Sänk sadeln baktill på ramen och anpassa stolens fästen med ramens gängade monteringshål. Sätt i Brawler stolens bultar och brickor genom stolens fästen och i monteringshålen. Efterdra alla skruvarna med Torx drivrutinen.
5

Dra sitsen uppåt för att se till att stolen sitter fast ordentligt på motorcykeln innan ridning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107398.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.