Vilka är skillnaderna mellan en Dyna Wide Glide & en Softail?

Dyna Wide Glide och Softail är båda modeller av motorcyklar produceras av Harley-Davidson. Dessa cyklar både faller i kryssaren kategorin av motorcyklar. Medan de har det och många andra saker gemensamt, det finns också flera saker som skiljer cyklarna i termer av deras styling, mekaniska specifikationer och alternativ. Ram och kaross

Den första skillnaden du kanske märker när man jämför en Dyna Wide Glide och en Softail är de exponerade stötdämpare på Dyna. Standarden sitthöjden på en Softail är 1 tum lägre än den Wide Glide. Den Softail är också längre, men endast med en bråkdel av en tum. Den Wide Glide har en 4-tums-bredare hjulbas. Det finns en betydande skillnad i vikt mellan de två cyklar. Standarden Softail väger 695 pounds torra, medan Wide Glide bara väger 647. Den distinkta sträckta bakskärm på Softail bidrar till dess ikoniska utseende och är frånvarande på Wide Glide. De avgörande kännetecken för den Wide Glide är de stora tittar styrkronor och rakade gafflar.
Motor

Motorn i båda cyklarna är en 96-kubik-tums V- Twin motor. De är båda luftkylda Twin Cam motorer, men Softail bär "B" version av denna motor. Det skapar 1.7 pounds mer vridmoment.
Exhaust
p Det är ett annat avgassystem på var och en av dessa cyklar. Dyna Wide Glide har en "Tommy Gun" avgas. Detta är en 2-1-2 avgassystem med dubbla ljuddämpare. Den Softail har också dubbla ljuddämpare, men har en rakt över-under stil hagelgevär avgaser. Detta bidrar till en skillnad i utseendet av de två cyklar. Dyna avgaser har böjda linjer samtidigt skarpare vinklar finns i Softail s pipor.
Paint
p Det finns olika färg alternativ som finns för Dyna Wide Glide och Softail motorcyklar. För Dyna Wide Glide, som av 2011 modeller, kan kunderna välja från Vivid Black, Vivid Black med Flames, kromgult med Flames eller Sedona Orange med Flames. Vivid Black är också ett alternativ på Softail, men så är Cool Blue Pearl, Merlot Sunglo, Björk Vit /Vivid Black, mörk Candy Root Beer /Ljus Candy Root Beer, Psychedelic lila /Vivid Black och Apple Grön /Vivid Black.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109524.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.