Hur du anpassar en Road Glide Harley-Davidson

Ridning den öppna vägen på en Harley-Davidson har varit en dröm för många män sedan starten 1903. Den nyaste upplagan till Harley-Davidson edition, the Road Glide, infördes 2009 och är en "full dresser" betyder att det är utrustat med sadelväskor, last lagring och en fullständig främre sköld. För de flesta är detta bra för touring eller lång enheter men för vissa är viljan att ha en fullstor Harley-Davidson i en sportigare paket en stor anledning till att vilja anpassa cykeln. Saker du behöver
styret Ape Hanger
Eftermarknad avgasrören
Visa fler instruktioner
1

bort de sadelväskor och bakre last lagring. De sadelväskor är monterade på vardera sidan av cykeln på baksidan och ge åkaren ytterligare lagring för längre resor. Den bakre last är monterad bakom sätet. Dessa är vanligen saknas i större Harley-Davidson motorcyklar såsom Duo Glide eller Soft Tail. Avlägsnandet av sadelväskor kan göras med enkla verktyg och kommer att ge din cykel en sportig look bara genom att ta bort dem.
2

Installera Ape Hanger styret. Ape Hanger styret gjordes känd i filmen, "Easy Rider." De sträcker sig högt över cykeln och tvingar ryttaren att nå för styret. Dessa ger en egen look på en Harley och ger en nostalgisk känsla. Ape hängare är olagligt i vissa stater så lokala lagar bör refereras innan du installerar.
3

Installera eftermarknaden avgasrör. De lager rören är konstruerade för att vara tyst och ger mindre vibrationer eftersom den är utformad för att vara en turnerande cykel och inte en sport cykel. Eftermarknaden avgaser finns på de flesta orter cykel tillbehör. Dessa rör kommer att möjliggöra mindre avgaser begränsning och kommer att lägga hästkrafter till din Harley. De kommer också att göra avgasljud starkare vilket är önskvärt med de flesta mc-entusiaster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106072.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.