Hur man installerar Motorcykel Sliders

Motorcykel reglagen minska graden av den skada som en motorcykel ram i händelse av en krasch. De flesta reglage kit består av längre övre motor mount bultar och ett par plast cylindrar, kallas puckar, som hindrar ramen från smäller in i trottoaren. Puckarna monteras direkt på de övre motorfästen, vilket ger en stark grund för pucken. Dessa typer av reglagen kräver oftast att du kan ändra motorcykelns kåpor något. Alternativt, "no-cut" kit ger en extra uppsättning av fästen som används för att sträcka sig runt kåpor, utan några modifieringar. Saker du behöver
insexnyckel ställa
modellera
Electric drill
1/4-tums
borr 2-tums hålsåg
Semi-permanent gänglåsning lim

Visa fler instruktioner
1

bort sidan och nedre kåpor från din motorcykel, med hjälp av en insexnyckel.
2

Lossa den vänstra övre motorfäste bult , som ligger längs den vänstra sidan av motorns topplock, med hjälp av en insexnyckel. Skruva ut skruven tills den sträcker sig en tum från motorfästet. Detta gäller endast fast monterade reglaget kit. Skruva loss motorn bulten helt, om du installerar en "no-cut" reglaget kit.
3

Placera en bit modellera mot området nära det övre motorfästet, om insidan av den vänstra sidan formplåten. Håll spackling mot motorcykeln och tryck på övre motorfästet bult huvud in i modellera. Dra spackling bort. Borra ett 1/4-tums pilot hål genom den vänstra sidan spackling, med motorfästet Bolts indrag som vägledning. Avlägsna modellera, sedan skära en 2-tums hål i kåpan genom testhålet, med en hålsåg. Hoppa över detta steg, om du installerar en "no-cut" reglaget kit.
4

Ta bort den vänstra bulten motorfästet helt, om den inte redan avlägsnats. Coat ersättning övre motorfäste bult gängor med en semi-permanent, gänglåsning föreningar.
5

Skjut in det nya vänster övre motorfästet bulten i kortare reglaget pucken, sedan skruva bulten i det övre motorfästet med en insexnyckel. Alternativt montera kortare skjutreglaget pucken på den vänstra "no-cut" fäste, med hjälp av en insexnyckel. Montera fästet på övre motorfästet, skruva sedan den nya motorns bulten på plats med en insexnyckel.
6

Ta höger övre motorfäste bult och installera rätt reglaget, med längre reglaget pucken.
7

tillbaka sido kåpor, följt av de nedre kåpor, med hjälp av en insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111150.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.