Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att döpa ett fartyg

Dop ett fartyg är en tradition som har uråldriga rötter. Genom historien har sjömän kända havet är en kraftfull och farlig plats. Handlingen att dopet ett fartyg vid dess lansering är tänkt att bringa lycka och säkerhet för fartyget och de på den. Många olika former av ritualen har utvecklats under århundraden, men inte delta i en officiell dop såsom lanseringen av en marin fartyg, är det viktigt att inkludera vissa centrala delar i stället för som överensstämmer med en viss ritual. Instruktioner
1

Bjud in personer att kommer att använda båten. Bjud din familj om det är en familj båt, eller om det är ett större fartyg som kräver en besättning, bjuda in vem som helst som kommer att arbeta på fartyget så småningom. Hitta en kvinna att döpa fartyget
2

om du är en människa. Detta är inte en hård och snabb regel men moderna traditionen att kvinnor normalt utföra dop och namngivning av fartyget.
3

Skriv ett tal som ska sägas precis innan flaskan krossas på skeppet. Innehåller en begäran om lycka på skeppet, det nya namnet på fartyget, välsignelser alla gudar du tror på och havet självt. Sikta formalitet i tal.
4

Håll ceremonin med dina vänner i uppslutning. Den person som utför ritualen bör stå inom räckhåll av fartyget med en flaska champagne i handen. Leverera tal, eller har din kvinnliga leverera den, och avslutar den genom att krossa flaskan på fören på fartyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104760.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.