Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

De bästa Wakeboard & Båtar Ski

Wakeboard och båtar skidor är utformade för att dra en wakeboard eller skidåkare genom en kurs. Dessa båtar har exceptionellt starka motorer, och har skrovformer anpassade till behoven av idrottsman bakom båten. Wakeboarders kräver stora, skarpa vaknar för att få en bra pop, medan skidåkare vill ha en liten, platt vakna för att skära igenom med minimal påverkan. Ski båtar

Ski båtar har blivit mer exakt under de senaste decennierna. Varvtalsreglering, såsom Zero Off och perfekt passning, är viktigt för turneringen båtar. Nya båtar som 2011 Mastercraft Prostar 197 och Ski Nautique 200 kommer med Zero Off installerad standarden, vilket ger en konsekvent och korrekt pull genom slalombanan. Malibu Response LXi, den BOGSERBÅT val för världsmästare skidåkare Asher, har en tillgänglig backkamera för föraren att hålla ett öga på skidåkaren.
Wakeboard båtar
< p> Wakeboard båtar inte bara utmaningen att producera ett mycket stort kölvatten, måste de vara balanserade och skarpa samt. En stor wake genereras genom förskjutning en stor mängd vatten, och förflyttande vatten åstadkommes genom att lägga förkopplingsdon till båten. I Malibu Wakesetter har ett integrerat system Ballast Övervakning, vilket gör att du kan anpassa mängden vatten i ballasttankar. Mastercraft X-Star har en tillgänglig torn-monterad kamera för att spela in set i hög upplösning, och de kan spelas upp på valfri instrumentbrädan skärmen.
Crossover Båtar

Stora båttillverkare inser behovet av att konstruera en båt med både skidåkare och wakeboarders i åtanke. Dessa båtar har det bästa av två världar, med barlasttankar som kan fyllas och tömmas för wakeboard och en skrovform som ger en bra kölvatten för skidåkare. Den Mastercraft X-14 är en av de finaste båtar för både skidåkare och wakeboarders, med en platt skrov och trippel ballastsystemet. Ski Nautique s Sport Nautique på liknande sätt utformad för en rad idrottare.
Övriga varumärken

Nautique, Mastercraft och Malibu kollektivt kallas de tre stora i vattensporter världen, även om det finns ett antal andra tillverkare kvalitet båt. Tige producerar en hög kvalitet sortiment av båtar för både skidåkning och wakeboard, och Moomba är känd för sina lägre kostnad bogsera båtar. Supra, MB Sports och Centurion producerar även skid-och wakeboard båtar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104433.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.