Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Kännetecken för en marijuanacigarett Ship

Reefer fartyg är fartyg som har komplexa system för temperaturreglering. Vanligtvis de är utrustade med stora kylaggregat så att de kan transportera frukt, kött, fisk, grönsaker, mjölkprodukter och snittblommor och andra produkter som annars skulle förstöra eller bli instabil under transporten. Det finns tre grundläggande typer av kylfartyg: Konventionella kylfartyg, side-dörr kylfartyg och kylda containerfartyg. Historia och utveckling

De första kylfartyg byggdes på 1870-talet för att transportera kött från Amerika och Australien till Storbritannien och andra europeiska länder där köttet var knappa. Kött var förpackade på is så att de inte skulle förstöra under transporten. Sedan dess har torris och flytande kväve använts. Idag är mekanisk kylning används typiskt.


Kylenheter Isoleringen i lastrummet är utformad för att hjälpa frysfack hålla en konstant temperatur när man går igenom vatten med extrem kalla eller varma temperaturer. En ångspärr för att förhindra kondensation är byggd på utsidan och insidan av isoleringen. Temperaturen och luftfuktigheten kan styras för de specifika färskhet behov oavsett produkt skeppas mellan -10 och 54,5 grader F.
Effekt

Reefers är utrustade med en 5100 BPH motor med 400 thrusters kilowatt båge. Fartygen är i stånd att färdas i 18 till 22 knop. Detta är betydligt snabbare än en allmän lastfartyg. De är utformade för att resa vid en hög hastighet för att minimera förstörelse förlust och maximera färskhet av produkten under transporten. Utformas
Load Design

sidodörr fartyg för användning i områden som är utsatta för dåligt väder. Luckorna öppnas åt sidan så att regn inte kan skada lasten medan den laddas. Detta är viktigt på grund av att regnvatten kan påskynda spoiling och kunde översvämma luckan orsakas fartyget att sjunka. Fartygen lastas av gaffeltruckar och transportband, som kommer in i båten genom att korsa en ramp som sträcker sig från kajen till fartyget skrov. Konventionella fartyg har övre öppning luckor som fylls med kranar eller lyftkranar. Kylda containerfartyg är särskilt utformade för att hålla färdigförpackade containrar med varor. Typiskt ett tag har utrymmen för 20 containrar. Varje enskild behållare har en egen kylenhet som drivs av en generator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104453.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.