Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Australian Boat Cruises

Australiens fastland är världens största ö och den minsta, plattaste kontinent med mer än 19.000 kvadrat miles kust och mer än 10.000 stränder, vilket är mer än något annat land i världen. Den livsstil sprids runt stränderna och kuststäderna, och städer erbjuder båt kryssningar runt om i landet. Australien är ett växande turistmål på grund av en ökning av direktflyg och billigare flygpriser. Queensland

Gold Coast City är i delstaten Queensland, som ligger i den nordöstra delen av landet. Gold Coast Cruises erbjuder en mängd olika båtturer på tre olika fartyg. Särskilda evenemang såsom bröllop, företagsevenemang, fester och ökryssningar tillgodoses med en kryssning längs Guldkusten Broadwater. M.V. Damen är en all-weather fartyg utrustade för dagsturer och funktioner kväll med inomhus och utomhus nivåer och sittplatser för upp till 76, eller cocktailpartyn för upp till 240 gäster. The Golden Gondola har plats för två till sex gäster med måltider och drycker. Starfish har plats för 10 till 45 gäster och har fullständiga rättigheter med en bar som serverar kalla drycker.

Gold Coast Cruises

Marina Mirage

Seaworld Drive

Main Beach, QLD 4217

0416-199-935

goldcoastcruises.com.au Addera New South Wales

pulserande staden Sydney ligger i delstaten New South Wales, som ligger på Australiens östkust. Boat Cruises Australien erbjuder en middag och show medan seglar under Sydney Harbour Bridge och förbi operahuset. Hamnen kryssning varar två-och-en-halv timme ombord en äkta hjulångare. En trerätters a la carte meny serveras följt av underhållning med en timmes internationella cabaret show med sångare i världsklass och dansare och en magisk show. Kryssningen styrelser nattliga kl 7 med en avgångstid 7:30 pm och återvänder till hamnen kl 10 Drycker finns från fullständiga rättigheter ombord bar.

Boat Cruises Australia

PO Box 694

Main Beach, QLD, 4217

02-8296-7295

boatcruisesaustralia.com.au
Victoria

Melbourne ligger i delstaten Victoria, som ligger på södra kusten av Australien. Melbourne Star Cruises i Melbourne Docklands erbjuder cruising funktioner och charter båt ombord på Victoria Star Cruise Ship. Bröllop, koncerngemensamma funktioner och partier tillgodoses medan kryssningar Yarra River och Port Phillip Bay. Tabell tjänsten eller buffé tjänsten finns med plats för upp till 320 gäster. Utomhus utrymme är försett med 160 kvadratmeter tillgängliga däck område.

Melbourne Star Cruises

PO Box 23175

Docklands 3008

Victoria, Australien

0419-883-334

melbournestarcruises.com.au

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103670.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.