Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Problem förknippade med Osprey Pilothouse Båtar

I styrhytten är båtens cockpit, vilket har blivit en design klass av fiskebåtar, liknande stuga kryssare och påminner om kommersiella trålare. Den moderna Pilothouse tenderar att ge sportfiskare väderskydd i ett sjögående sport-fiskebåt som är robust, men bekväma. Osprey är en Washington State bolag som har byggt båtar Pilothouse fiske sedan 1989. De är avancerade båtar, men även stora båtar har nackdelar. Glasfiber Gelcoat

Osprey Pilothouses är alla glasfiber skrov båt. Medan glasfiber är ett populärt val av skrov, för varje fördel jämfört med trä, till exempel, existerar en nackdel. Den yttre ytan av glasfiber kallas gelcoat. Det är polyesterharts som är tålig, men benägna att stötar. Om du köper en Osprey Pilothouse snarare än en aluminium-skrov styrhytten, kan du ha en snyggare båt, men du bör vara beredd att göra några glasfiber patchar för att hålla utsidan attraktiv.
Glasfiber Styrka

annan avvägning med Osprey Pilothouse s glasfiberskrov är styrka. Glasfiber är ett starkt skrov material, men sjömän har korsat världshaven i långt mer känsliga skrov. Men om det värsta händer och du kolliderar med stenar i en oväntad stim, kommer du inte att tänka på båtens lättskött, i förhållande till trä. Om du ska missbruka ett båtskrov, du vill ha en aluminium eller stålskrov.
Utombordare

akter fiskgjusar är väl utformade, med en hög mur, blockerar havsvatten från dränka akterdäck. Detta kan vara en fördel med ut-drivsystem eller inombords /utombords uppställningar sett i Osprey Pilothouse. Grunt akterspegeln eller aktern-tung utombordare koncentrera vikt akter aktern. Men när något går fel med en ut-drivsystem, måste mekanikern komma till båten. Generellt ut-drive installationer är mycket dyrare att underhålla än utombordare. Om du måste fråga Addera prissättning och kostnadsberäkning

ordspråket, "kan du inte råd med det, kanske "inte tillämpas eftersom det finns betydligt dyrare båtar än Osprey styrhytten båtar. Frågar kanske inte får dig priset du letar efter, vilket kan vara en riktig frustration. Osprey: s försäljnings-och distributionsnät är utformad så att du måste besöka ett showroom. Du vet aldrig priset om du pratar med försäljaren personligen, och priset varierar från återförsäljare till återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104761.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.