Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

MasterCraft X2 Specifikationer

MasterCraft Boat Company (mastercraft.com) tillverkar X2, en glasfiber skidor och wakeboard båt som är 20 fot lång med en vikt på 3500 pounds. Bredden på båten är 96 inches, och det kan hålla 45 liter bränsle. Denna båt har en totalvikt lastkapacitet på 1609 £. eller ungefärlig vikt på 11 personer. Funktioner

MasterCraft X2 har ett antal funktioner för prestanda och komfort. Att surfa flikarna hjälpa båten att skapa ett wake form som är lämplig för knölar och skidåkare vatten. Den ättikslag gaffel båge ger en bredare sittgrupp för passagerare utan att påverka prestanda, medan de omslutande sätena ge mer övergripande sittplatser. Förfriskningar kan lagras i en löstagbar kylare som är inbyggd i utformningen av båten.

Den totala båt höjd, utkast mätning, midskepps djup
dimensioner och längder Trailer och akterspegeln djup är 105 inches, 27 inches, 26,5 tum och 28 tum, respektive. Båten kan transporteras på ett enda eller tandem släpvagn. När en enda släpvagn används, är släpvagnsvikten uppmätt vid 935 pounds och längden mäts vid 99 inches med en total längd på 20 fot, 9 inches med monterade tungan. Tandem axeltryck är 1,100 pounds med släpvagn längd av 100 inches.
Stil och Val Convenience

MasterCraft ger konsumenterna möjlighet att helt skräddarsy X2 . Bolaget kommer att måla skrovet, däck och plattform i flera kombinationer av upp till 20 olika färger. Den beteckning och färger logo alternativ inkluderar åtta alternativ. Tre separata torn och plattform alternativ material finns tillgängliga. Den primära interiören kan utformas i fem olika material med accenter i 19 färger. Skydd ges av mattor och en mängd båtkapell. Forty bekvämlighet och alternativ komfort finns tillgängliga.
Performance Options

MasterCraft ger olika prestanda alternativ på X2 att inkludera ett val av motor. Konsumenterna kan välja mellan ILMOR 5.7, ILMOR 6.0, INDMAR MCX eller INDMAR L96. Kilowatt, fördrivning, antal cylindrar, kompression, vridmoment och Borrning och slaglängd mätningar varierar beroende på den installerade motorn. En motor flush kit, hydraulisk styrning och motor dropptråg kan alla läggas under tillverkningsprocessen, vilket kommer att påverka framdrivning och systemets prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104404.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.