Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en Winch Cover

En vinsch är en dyr utrustning som är föremål för hård behandling och exponering för väder och vind. Ett lock kommer att skydda den från alla onödigt slitage. Inklusive en rad splittring i din vinsch locket gör att den kan användas inte bara ut på vattnet, men när din båt är dockad liksom. Saker du behöver
Marine Grade Tyg
Scissors
Elastic (1 tum bred) katalog Säkerhetsnål
Velcro
Visa fler instruktioner
1 < p> Omringa vinschen med rep och mäta omkretsen på den bredaste delen. Klipp en cirkel av syrafast tyg tre inches bredare för sömsmån och lätthet.
2

Mät höjden på vinschen. Skär en rektangel tre inches bredare än denna mätning och tre inches längre än omkretsen mätningen.
3

Vik över en horisontell kant av rektangeln två gånger. Järn platt och kantsticka för att skapa en snygg kant. Glöm inte att lämna ett hölje ficka tillräckligt bred för elastiska.
4

Fäst säkerhetsnål till ena änden av det elastiska. Tryck säkerhetsnål genom inkapslingen sömmen. Dra det elastiska i båda ändarna så att rektangeln samlar. Stitch endera änden av sömmen för att hålla det elastiska på plats. Klipp bort överflödigt elastisk.
5

Vik över de vertikala ändarna av rektangeln två gånger, järn platt och stickningar för prydliga kanter. Sy kardborreband till motsvarande sidor på de nedre hörnen av de färdiga sömmar.
6

Rikta den återstående råa kanten av rektangeln med kanten av cirkeln, räta mot räta. De två kanterna på rektangeln bör uppfylla. Om rektangeln är för lång kan du skapa pin-veck var du än väljer. Klämma fast den på plats och sy hela vägen runt.
7

Clip halvvägs eller en tredjedel in i den cirkulära sömsmån varje tum eller så. Detta kommer att frigöra cirkel form från begränsningen av rektangeln. Vrid vinsch sidoluckan rakt ut och använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103353.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.